Mój ogródek - Dorota T.- 2008r
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja tylko patrzę i wzdycham, bo skalniaka i tak mieć nie będę / z braku miejsca/ no i roślin.
Też kiedyś chorowałam na tą trzmielinę, ale niestety nie znalazłam jej u nas.
Ciekawa jestem czy będzie rzeczywiście tak pięknie się wybarwiać jesienią. A czy ona potrzebuje zapylacza do wytworzenia owocostanów?
Też kiedyś chorowałam na tą trzmielinę, ale niestety nie znalazłam jej u nas.
Ciekawa jestem czy będzie rzeczywiście tak pięknie się wybarwiać jesienią. A czy ona potrzebuje zapylacza do wytworzenia owocostanów?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Grażynko, a ja wzdycham do Twojego Kogrobuszu.
Trzmielinkę posadziłam i o niej zapomniałam,
ale przypomniała o swoim istnieniu, przyciągła mój wzrok pięknymi owocostanami.
Z tego wniosek, że z zapylaniem radzi sobie sama. Też czekam niecierpliwie na jej jesienne kolorki, ale największy efekt będzie jak się rozrośnie.
Trzmielinkę tą spotkałam tylko raz i właśnie wtedy ją kupiłam, choć krzaczek był mizerny, ale nadrabia zaległości.

Wyjeżdżam na krótko, do zobaczenia po 20 sierpnia.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.
Trzmielinkę posadziłam i o niej zapomniałam,
Z tego wniosek, że z zapylaniem radzi sobie sama. Też czekam niecierpliwie na jej jesienne kolorki, ale największy efekt będzie jak się rozrośnie.
Trzmielinkę tą spotkałam tylko raz i właśnie wtedy ją kupiłam, choć krzaczek był mizerny, ale nadrabia zaległości.

Wyjeżdżam na krótko, do zobaczenia po 20 sierpnia.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.
-
barbarka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko ciężko się opuszcza Twój ogróek .... robisz wspaniałe zdjecia , masz czułe na piękno oko ... gratuluję i roślin i tego jak je przedstawiasz
Życzę miłego wypoczynku
Życzę miłego wypoczynku
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki