Jackmani zakwitł myślę tak jak powinien

Ja wysadziłem obok "Vistule"... ale ta się zawzięła i od 2 lat ani jednego kwiatka nie ma - mimo, że rośnie całkiem ładnie.miko4 pisze:Tak sobie myślę, żeby pomieszać tego mandżurskiego z jakimś mocno kwitnącym chyba nieźle by to wyglądalo
Ja pomyślałem o 'Venosa Violacea'. Kwitną w tym samym czasie i Venosa nie ma dużo liści , przez co nie zdominowałaby mandzurskiego (chyba).lesioc pisze:Ja wysadziłem obok "Vistule"... ale ta się zawzięła i od 2 lat ani jednego kwiatka nie ma - mimo, że rośnie całkiem ładnie.miko4 pisze:Tak sobie myślę, żeby pomieszać tego mandżurskiego z jakimś mocno kwitnącym chyba nieźle by to wyglądalo
Więc niestety nadal czekam na obejrzenie efektu końcowegoJak w tym roku nie zawkitnie to może zamienię na "Krakowiaka".
*Kasia pisze:Dziunia87, ja nie wiem czy to czasem nie Etoille Violette. Czy pąki miał skierowane w dół czy w górę?
Czyli włoski. Może ktoś bardziej doświadczony się wypowie.Dziunia87 pisze:*Kasia pisze:Dziunia87, ja nie wiem czy to czasem nie Etoille Violette. Czy pąki miał skierowane w dół czy w górę?
Są skierowane w dół.