Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Daisy
1000p
1000p
Od: 11 lut 2008, o 22:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wracaj do nas szybciutko, dużo zdrówka :D
Pozdrawiam serdecznie :) Ewa
Ogródek Daisy, cz.1, cz.2, cz.3,
aktualny
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Izko, bardzo mi brakuje Twojej obecności :( Wracaj szybciutko do nas!!! Może powinnaś stanąć w serwisie nad osobnikiem reperującym Twój komputer i "wisieć"nad nim tak długo, aż zrobi co trzeba :D Chociaż jest też i dobra strona całej tej sytuacji - masz pewnie więcej czasu dla swojego ogródka :lol:

Pozdrowienia :)
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
eMZet
1000p
1000p
Od: 7 lip 2006, o 22:17

Post »

Izuniu, tu jest adres do zdjęcia róży odmiany Papa Meilland. Taką ją właśnie pamiętam z przed czterdziestu lat. Mam więcej zdjęć ale mogę je przesłać tylko mailem, a Twojego adresu niestety nie mam.

http://bp0.blogger.com:80/_9KELr8WExZQ/ ... h/pam.jpg]

Wygląda na to, że nasze róże różnią się zdecydowanie od tego wzorca.

Cieplutko Cię pozdrawiam
Mietek.
Awatar użytkownika
koza
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lip 2006, o 18:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Izuś !!!! Nie widzę Cię :twisted: Kochana!!! Jeśli to jakieś choróbsko to trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka i pozytywne myśli ślę !!!!!!
Ulka buziaki przesyła
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Kochani! Wpadłam na krótko, bo piszę z cudzego komputera.
Jak wiecie, byłam u Bogusi, gdzie spotkałam grupkę naprawdę uroczych osób! Ale ostatnio jak los mnie pogłaszcze, to zaraz dostaje też kopniaka w tyłek (albo kilka kopniaków, bo jak wiadomo nieszczęścia chodzą stadami). Po powrocie od Bogusi dowiedziałam się, ze komputer padł, a ja poczułam się dość niewyraźnie... Na drugi dzień już nie wstałam z łóżka, w którym spędziłam aż 3 dni!!! Wciąż nie czuję się najlepiej, ale jakoś sobie z tym poradzę. Gorzej z komputerem. Najgorsze jest to, ze fachowiec od siedmiu boleści w serwisie wprowadził nas w błąd, wskutek czego straciłam wszystkie pliki na dysku. Wszystkie! Tzn. nie mam zadnych zdjęć :cry:
Komputer powinnam odzyskać w przyszłym tygodniu, to wtedy odpowiem na poszczególne posty.

Tymczasem dziękuję wszystkim, którzy tu zajrzeli i proszę jeszcze o trochę cierpliwości. Bardzo serdecznie Was wszystkich pozdrawiam!
A szczególnie Beatkę :D ( wiesz dlaczego)

Dziękuję też wszystkim uczestniczkom spotkania u Bogusi, buziaki dla Was dziewczyny ;:79 ;:79 ;:79 ;:79
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

Ojjjj Izo Kochana!
Współczuje bardzo tej straty.
Tyle pięknych zdjęć dokumentujących Twoje prace ogrodowe :(
Nie znam sie na tym ale istnieją programy do odzyskiwania utraconych plików,może dotrzesz do kogoś kto Ci w tym pomoże???
Jeszcze kwestia zapłaty temu komus... ale może warto popróbować.
W każdym razie na Twoim przykładzie muszę pomyśleć nad zgraniem swoich zdjęć na płyty ...to konieczność chyba.
Pozdrawiam Cie serdecznie i do zobaczenia ;:168 ;:109
Awatar użytkownika
andre1960
50p
50p
Od: 13 sty 2007, o 23:53

Post »

Izuniu współczuję.Kiedyś też trafiłem na takiego informatyka ,że sformatował mi twardzila bz mojej wiedzy.Chyba ni wiedzą co znaczy skrót PC.Mam nadzieję że większość plików odzyskasz przez fotosik
Życzę szybkiego powrotu do formy Tobie jak i temu biednemu kompowi
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Izuniu tak mi przykro :( Komputer fajna sprawa ,ale własnie takie cyrki doprowadzają do szału.Szkoda zdjęć!!!Moze jakos je odzyskasz.Na pocieszenie chcę Ci napisac ,ze dziurawiec pięknie kwitnie a za ta trzykrotkę to masz olbrzymiego buziaka ;:12 Przepiękny kolor kwiatów.I maklejka dzielnie rosnie do góry.
Czekam na Ciebie,jakos wytrzymaj bez kompa :wink:
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Mój ogród:2007/08/09/10/11/12
Awatar użytkownika
cappuccino
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 25 cze 2007, o 19:09

Post »

Mój Lefie kochany! Jam jest.... i co widzę? Taaaakie nieszczęście! Pech przeszedł ze mnie na Ciebie chyba... Przypomnij sobie jednak swoje słowa kiedy mówiłaś mi "... nic to...!" Główcia do góry! Najważniejsze, że choróbsko poszło precz... Nie mogę się doczekać kiedy coś napiszesz. Strasznie za Tobą tęskniłam.
Gosia
Szczęście w życiu nie polega na tym, żeby być kochanym. Największym szczęściem jest kochać.

( Sigrid Undset)
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Izuniu wszystkie Twoje zdjęcia są tutaj :wink: a nowych na cykaj będziesz je nam pokazywać jak tylko komp przestanie szwankować :wink: czekamy na Ciebie cierpliwie :lol:
Awatar użytkownika
Dorota T.
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 11 mar 2007, o 12:09

Post »

Izuniu wracaj szybko do zdrowia i do nas. ;:79
A te stada goń :wink: ;:163 i nie dawaj się.
Pozdrawiam serdecznie.
Inter vepres rosae nascuntur. Róże rosną wśród cierni.
Mój ogródek-cz.1 ... Mój ogródek-cz.2 ...
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Izuniu, smutno tu bez Ciebie. :cry: :cry: :cry:
Wracaj szybciutko do zdrówka i melduj co nowego u Ciebie - wszyscy czekamy. ;:168 ;:167 ;:167
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Oj Izo, to Cię złapało :(
Ważne, że wracasz do zdrowie, to jest pocieszające.
Z komputerem uporasz się za chwilę, tylko się nie denerwuj, bo szkoda zdrowia.
Fakt, zdjęcia ogrodowe masz na forum, szkoda tych prywatnych.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Witajcie Kochani! Jestem! I to przy własnym komputerze :D Jeszcze nie jest w pełni wyposażony, ale pisać juz mogę :D
Ostatnio, korzystając z nie swojego komputera, chciałam odpisać na Wasze posty i kiedy miałam już połowę odpowiedzi, przypadkiem wszystko sobie skasowałam. Teraz wiec zrobię to na raty.

Bogusiu, to ja dziękuję, że urządziłaś to spotkanie i dałaś mi szansę w nim uczestniczyć :D
Myślę, ze jeszcze się nie jeden raz spotkamy ;)

Halinko, Elżuniu i Gabi, Wam również dziękuję! Bardzo się cieszę, ze mogłam Was poznać osobiście :D Mam nadzieję, ze z Wami również jeszcze będę miogła sie spotkać w przyszłości Obrazek

Beatko, skoro nie mam wyjścia ;) to pozostaje mi tylko podziękować za roślinkę :D
Wolałabym jednak, zeby dotarła do mnie wiosną, bo to i lepiej dla roślinki i dla mnie ;)
:lol:
Dziękuję bardzo za Twoją troskę ;:168

Mietku, dokładnie tak wyobrażałam sobie tę różę, jak na zamieszczonym przez Ciebie zdjęciu! Tymczasem TUTAJ mozna zobaczyć różę Papa Meilland w różnych odcieniach zarówno czerwieni jak i różu.
Napisałeś "nasze róże", z czego wnoszę, ze Twoja też zakwitła i to identycznie jak moja :D
Obserwując jedną z moich róż parkowych, doszłam do wniosku, ze na kolor kwiatów może mieć wpływ wielkość (czyli wiek) krzaku. Moze jeszcze nasze róże nabiorą głębszego koloru, bardziej wpadającego w czerwień? Bardziej martwi mnie słaby zapach, ale może i na to trzeba czasu.
Życząc Tobie i sobie takich pozytywnych zmian w naszych kwiatach, pozdrawiam Cię serdecznie!
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53

Post »

wreszcie się pojawiłaś :) mam nadzieję że teraz komputer będzie śmigał bez problemów :)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”