Mój kawałek ziemi
No nareszcie pokazujesz zdjęcia. Cieszę się, że masz wakacje, bo częściej będziesz tu bywał a my będziemy oglądali Twoje roślinki 
Ale Ci zazdroszę tych łabędzi. Piękny widok.
Widzę, że i warzywnik jest ... kto się nim opiekuje?

Ale Ci zazdroszę tych łabędzi. Piękny widok.
Widzę, że i warzywnik jest ... kto się nim opiekuje?
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Cudne te tereny, masz piękny ogród. 

Pozdrawiam NoeN
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=21852
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=21852
heh pierwszego kreta pies przyniósł :P a drugi sam wyszedł z dziury ;) lilie teraz kwitną już i w żółtym kolorze ;)

Ogólnie to na jesieni szykuje się dużo roboty, robimy skalniak, sadzimy pożeczki 200 sztuk na polu które od 10 lat leży ugorem;) No a z prac na teraz to mam straszliwie zarośnięty sadek gdzie króluje zielsko i chyba się w końcu zabiorę za to choć szczerze mi się nie chce ;) Ostatnio chodziłem bo okolicznych chaszczach i szukałem kwiatków - znam je od dzieciństwa ale w sumie głupio się przyznać nie wiem jak się nazywają :P część to chwasty, póki co wrzucę tylko trzy zdjęcia bo resztę mam na drugim aparacie którego nie mam przy sobie ;)

Ogólnie to na jesieni szykuje się dużo roboty, robimy skalniak, sadzimy pożeczki 200 sztuk na polu które od 10 lat leży ugorem;) No a z prac na teraz to mam straszliwie zarośnięty sadek gdzie króluje zielsko i chyba się w końcu zabiorę za to choć szczerze mi się nie chce ;) Ostatnio chodziłem bo okolicznych chaszczach i szukałem kwiatków - znam je od dzieciństwa ale w sumie głupio się przyznać nie wiem jak się nazywają :P część to chwasty, póki co wrzucę tylko trzy zdjęcia bo resztę mam na drugim aparacie którego nie mam przy sobie ;)

To Ci troszkę pomogę 
To pierwsze to dziewanna drobnokwiatowa. Pamiętam ją z dzieciństwa rosła u mojej babci na wsi na obrzeżach łąk przy drodze
Pamiętam, że zrywaliśmy kwiaty i płukaliśmy włosy w naparze... chyba dla połysku

To pierwsze to dziewanna drobnokwiatowa. Pamiętam ją z dzieciństwa rosła u mojej babci na wsi na obrzeżach łąk przy drodze

Pamiętam, że zrywaliśmy kwiaty i płukaliśmy włosy w naparze... chyba dla połysku

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 6 lip 2008, o 08:50