Gabrysiu - zawsze zapraszam do odwiedzin.
 Po wczorajszych "obfitych opadach" deszczu dziś o rana znowu latam z konewką.

I stwierdziłam patrząc na Twje parzydło , że moje ma za ciasno i czeka go chyba przeprowadzka niebawem
  I stwierdziłam patrząc na Twje parzydło , że moje ma za ciasno i czeka go chyba przeprowadzka niebawem   Pięknie masz u siebie
  Pięknie masz u siebie  

i ta ostatnia różyczka. Pięknego jest koloru
 i ta ostatnia różyczka. Pięknego jest koloru  

Pięknie mieszkasz
  Pięknie mieszkasz  i to własnego chowu
 i to własnego chowu   Piękna jest. Piwonie - które u mnie nie chcą w ogóle kwitnąć już 4 rok... Może masz jakieś sposoby na zmuszenie ich do tego?
  Piękna jest. Piwonie - które u mnie nie chcą w ogóle kwitnąć już 4 rok... Może masz jakieś sposoby na zmuszenie ich do tego? Spojrzenie pieselka powala
 Spojrzenie pieselka powala  

piękne długie przyrosty tylko zmarnowane
  piękne długie przyrosty tylko zmarnowane   pomocy  ;:225
   pomocy  ;:225

jutro poszukiwań ciąg dalszy  ;:225
  jutro poszukiwań ciąg dalszy  ;:225

Jutro wstawie zdjęcia. I cos czuję, że ruszy w końcu "budow" skalniaka. Miejsce już jest wybrane, trzeba tylko ruszyć dupkę i wziąć się za wożenie taczek kamieni i ziemi.
 Jutro wstawie zdjęcia. I cos czuję, że ruszy w końcu "budow" skalniaka. Miejsce już jest wybrane, trzeba tylko ruszyć dupkę i wziąć się za wożenie taczek kamieni i ziemi. 

poza tym u nas jest mały wybór fuksji
  poza tym u nas jest mały wybór fuksji