fajnie obejrzeć zmiany rabaty
będzie super wyglądać na zdjęciach na zakończenie roku 2013
mam nadzieje że ta zima nie przyniesie wielu strat
chociaż ta dodatnia temperatura od kilku dniu wcale mi się nie podoba

Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.
 Pracy niby sporo, ale to wciąż za mało...Nadal mam miejsca, których lepiej nie pokazywać
 Pracy niby sporo, ale to wciąż za mało...Nadal mam miejsca, których lepiej nie pokazywać  

Wiem, że tam rosną powojniki, ciekawa byłam, co posadziłaś.
 Wiem, że tam rosną powojniki, ciekawa byłam, co posadziłaś.
 Mam nadzieję, że zima pozwoli wszystkim przetrwać w idealnym stanie i nic nie wypadnie
 Mam nadzieję, że zima pozwoli wszystkim przetrwać w idealnym stanie i nic nie wypadnie  

ja niestety nie miałam czym focić a jak miałam to nie w głowie mi  było a teraz żałuję
 ja niestety nie miałam czym focić a jak miałam to nie w głowie mi  było a teraz żałuję   
  w dzbanku stoją bażki a ze spacerku dziecię przyniosło mi gałązkę bzu z wielkimi nabrzmiałymi zielonymi pąkami
 w dzbanku stoją bażki a ze spacerku dziecię przyniosło mi gałązkę bzu z wielkimi nabrzmiałymi zielonymi pąkami   a jak zmrozi to będzie wesoło . Widzę że już się szykujesz na targi
 a jak zmrozi to będzie wesoło . Widzę że już się szykujesz na targi   ja swojemu M zapowiedziałam że do maja siedzę cicho żadnych zakupów a na targi obowiązkowo
 ja swojemu M zapowiedziałam że do maja siedzę cicho żadnych zakupów a na targi obowiązkowo  

a jak jeszcze
  a jak jeszcze Jakby nie patrzeć  e-My to nasze podpory i cytując
 Jakby nie patrzeć  e-My to nasze podpory i cytując

Na wszystkie chciejstwa portfel zbyt chudy
 Na wszystkie chciejstwa portfel zbyt chudy   Tym bardziej, że targów sobie na pewno nie odpuszczę i do okolicznych ogrodniczych też będę zaglądała.
 Tym bardziej, że targów sobie na pewno nie odpuszczę i do okolicznych ogrodniczych też będę zaglądała. 

Miło, że podobają Ci się zdjęcia.
 Miło, że podobają Ci się zdjęcia.

Wiem, co rośnie pod altaną
 Wiem, co rośnie pod altaną  Już złożyłam piewsze zamówienie-na piwonie. Czekam jeszcze na nie w ofercie M. Podstolca. Raczej rzucę jedzenie
 Już złożyłam piewsze zamówienie-na piwonie. Czekam jeszcze na nie w ofercie M. Podstolca. Raczej rzucę jedzenie 

Zamówienie złożyłam u Mariusza. Dość pokaźne, ale różnorodne. Od epimedium po jeżówki. Jak oceniasz mój wybór powojników? Nie ukrywam, że po stronie wschodniej wszystkie są w tonacji biało-niebieskiej. W Elblągu zrobiło się naprawdę biało. Kolejny dzień pada śnieg. Ja z piwoniami chyba na razie dam sobie spokój. Poczekam aż zakwitną zeszłoroczne nabytki ( i kilka starszych
 Zamówienie złożyłam u Mariusza. Dość pokaźne, ale różnorodne. Od epimedium po jeżówki. Jak oceniasz mój wybór powojników? Nie ukrywam, że po stronie wschodniej wszystkie są w tonacji biało-niebieskiej. W Elblągu zrobiło się naprawdę biało. Kolejny dzień pada śnieg. Ja z piwoniami chyba na razie dam sobie spokój. Poczekam aż zakwitną zeszłoroczne nabytki ( i kilka starszych  )
 )

ładnie podsumowałaś prace ogrodowe w 2012 roku.
 ładnie podsumowałaś prace ogrodowe w 2012 roku.   

Chyba jeszcze takich nie mam, a może jeszcze u mnie nie kwitły.
 Chyba jeszcze takich nie mam, a może jeszcze u mnie nie kwitły.