sweety - Aniu najpierw to zła byłam,że nie zapamiętałam który kabel bo czego bo przecież one się dość znacznie różnią a ten do żadnej dziurki nie pasował

Dopiero jak uświadomiłam sobie moje gapiostwo też śmiech mnie ogarnął ...
Dużej ilości śniegu zazdroszczę .
ElleBelle pisze:Oj tak życie inaczej się toczy i pewnie nie tak jak byśmy chciały a jeszcze żeby ten rozum był w młodości co teraz to życie chyba by było cudowne

Dlatego własnie chciałabym urodzić się przynajmniej jeszcze jeden raz czyli mus zainteresować sie reinkarnacją ...
ewamaj66 - Ewciu kablarka to tak paskudnie brzmi ... Wiem o co chodzi i dla mnie te kable bardziej kojarzą się z pajęczą siecią a tam musi wszystko zgrać się.
U mnie stoją te patyczki ale niezbyt mi sie podoba ten termin - dużo za wcześnie. Niechby 1/4 z nich wypościła korzenie tak pod koniec stycznia i co ... do doniczek a miejsce jak najlepsze czyli ciepłe i bardzo widne a skąd takie wziąć ?
Przecież wiosna muszą się zmieścić pomidorki .
takasobie - Miłko to tak współczujesz swojej koleżance ??? Zamiast mnie pocieszyć to Ty uśmiałaś się do łez - a niech tam Ci będzie ...
Stare Jabłonki kiedyś a teraz to przeogromna różnica o d chwili kiedy pewien pan postawił ekskluzywny hotel to zaczęło sie rozbudowywać całe zaplecze. Mnóstwo ludzi z kraju i z zagranicy tam przyjeżdża na zawody i inne ciekawe wydarzenia.
wanda7 - Wandziu to prawda rzeka Drwęca jest naprawdę czysta. Niedaleko jest miejscowość wspomniana przez Miłkę Stare Jabłonki i tam z kolei sa o wysokiej czystości jeziora (klasa II i III) Szeląg Mały i Szeląg Wielki - jezioro sielawowe a wszystko w kompleksie lasów Taborskich z rezerwatem Rezerwatem Sosny Taborskiej.
Co do naturalnej eliminacji roślin to prawda i nie ma co się upierać.
tija - Elżbietko przykro mi,że na bieżąco nie wyświetlają Ci sie zdjęcia bo często w postach własnie o nich piszę a tu brak fotki.
Czy wcale Ci się nie ładują czy bardzo wolno ?
To prawda Ty na targi masz niedaleko i taki wyjazd to odskocznia od codzienności.
Dorota71 - Dorotko i Ciebie rozśmieszyłam ???
Moje kable w większości schowane między biurkiem a ścianą bo tak mi się udało ale bywało różnie...
slanka-flora - Sławku witam Cie serdecznie i zapraszam do odwiedzin.
Na forum jest tak dużo wątków,że niemożliwe jest bywać wszędzie i znać wszystkie watki.
Tym bardziej dziękuję, że znalazłeś drogę do mojego.
ElleBelle - Elu to prawda - skoro okryłam śniegiem zebranym z alejki to sa okryte a reszta ?
Do świąt daleko i prognozy kilka razy mogą się zmienić .
iwona0042 - Iwonko no tak - przecież Ty jesteś " złota rączka" która wszystko potrafi . W tym roku prawie żadnych ozdób nie robiłam a kart wcale bo odnawianie 2 pomieszczeń przedłużyło się i zabrakło czasu.
O te karty świąteczne Ci chodzi ?
W niedzielę planuje "dzień tylko dla siebie " bo faktycznie ostatnie dni dały mi w kość więc może opiszę jak je zrobić - mieszam tu rożne techniki ale na przykładzie jednej podam co i jak. Pozdrawiam
Sa robione na płytach CD