tak dzień w dzień jest strasznie męczące tym bardziej kiedy człowiek nauczony być w ciągłym ruchu ale co zrobisz , trzeba uzbroić się cierpliwość
 tak dzień w dzień jest strasznie męczące tym bardziej kiedy człowiek nauczony być w ciągłym ruchu ale co zrobisz , trzeba uzbroić się cierpliwość   ważne ,że masz pomoc i towarzystwo , dasz radę
 ważne ,że masz pomoc i towarzystwo , dasz radę  
Te bukiety są
 zatrwian wygląda rewelacyjnie , miechunka i te talarki oraz hortensja
  zatrwian wygląda rewelacyjnie , miechunka i te talarki oraz hortensja   Niby taki drobiazg , kwiatostan czosnku a jak fajnie wygląda w koszyku
 Niby taki drobiazg , kwiatostan czosnku a jak fajnie wygląda w koszyku   co masz zamiar z niego zrobić ? dekoracja świąteczna ? ciekawa jestem Twego pomysła
 co masz zamiar z niego zrobić ? dekoracja świąteczna ? ciekawa jestem Twego pomysła  

Jeszcze nie siałam tej rośliny, a może warto. Wiem tyle, że łatwo go suszyć.
 Jeszcze nie siałam tej rośliny, a może warto. Wiem tyle, że łatwo go suszyć.

Wyczytałam w gazecie, że nie trzeba ich nawet odwracać kwiatami w dół podczas suszenia.
 Wyczytałam w gazecie, że nie trzeba ich nawet odwracać kwiatami w dół podczas suszenia. 

A ten drugi , piękny , tyle różnorodnych i różnokolorowych kwiatów , też miałem zatrwian, niebieski mi również nigdy nie chciał pozować do zdjęć
  A ten drugi , piękny , tyle różnorodnych i różnokolorowych kwiatów , też miałem zatrwian, niebieski mi również nigdy nie chciał pozować do zdjęć   Jestem zachwycony kolekcją dalii , uwielbiam te kwiaty , powiedz mi proszę jak je przechowujesz ? Widzę , że tak jak ja robisz suche bukiety
  Jestem zachwycony kolekcją dalii , uwielbiam te kwiaty , powiedz mi proszę jak je przechowujesz ? Widzę , że tak jak ja robisz suche bukiety