Na razie

... Ratunku! Twojego wątku nie mogę odwiedzać! Zbyt dużo śliczności prezentujesz, a ja dopóki nie znajdę miejsca na nową różaną rabatę, nie kupię ani jednej róży!!! Ale jak tu wytrwać w postanowieniu oglądając Twoje piękności...
 ... Ratunku! Twojego wątku nie mogę odwiedzać! Zbyt dużo śliczności prezentujesz, a ja dopóki nie znajdę miejsca na nową różaną rabatę, nie kupię ani jednej róży!!! Ale jak tu wytrwać w postanowieniu oglądając Twoje piękności...   

Teraz mogę odpowiedziećKeetee pisze:Moja poczekalnia musiałaby być jak u Beti...bo ja mam słaba silna wolę
Majka uwielbiam te połaczenia róz z Arabella i przetacznikami....cudne

Przetaczniki sie sprawdzają łatwiej je kontrolować.
 Przetaczniki sie sprawdzają łatwiej je kontrolować.Asia cześć,asia2 pisze:Nie zaglądałam do Ciebie od dawna (z braku czasu oczywiście) i chyba dobrze robiłam... Ratunku! Twojego wątku nie mogę odwiedzać! Zbyt dużo śliczności prezentujesz, a ja dopóki nie znajdę miejsca na nową różaną rabatę, nie kupię ani jednej róży!!! Ale jak tu wytrwać w postanowieniu oglądając Twoje piękności...

ja każdej serwuję poczekalnię a w miedzy czasie na spokojnie organizacja nowej rabatki.
 ja każdej serwuję poczekalnię a w miedzy czasie na spokojnie organizacja nowej rabatki.  
Cześć Alutka, jak tam łapkaAlutka102 pisze:
Cudowna Mamma Mia, ciekawe jak z zimowaniem

beata68 pisze:Też jestem ciekawa, bo też ją mam dzięki zaglądaniu na wątek Majki.
 Beatko, wiem, że ja masz. Czy ja dobrze pamiętam, że narzekałaś coś na nią?
 Beatko, wiem, że ja masz. Czy ja dobrze pamiętam, że narzekałaś coś na nią?

niesamowita i zachwycająca,oby Ci dobrze przezimowała . Masz fajne sklepy ogrodnicze u siebie skoro maja w sprzedaży takie ślicznotki
  niesamowita i zachwycająca,oby Ci dobrze przezimowała . Masz fajne sklepy ogrodnicze u siebie skoro maja w sprzedaży takie ślicznotki

majka411 pisze:beata68 pisze:Też jestem ciekawa, bo też ją mam dzięki zaglądaniu na wątek Majki.Beatko, wiem, że ja masz. Czy ja dobrze pamiętam, że narzekałaś coś na nią?
Dobrze ją zabezpiecz, a da radę spoko.