Moje storczykowo - Jeanne
- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dokładnie, zajrzeć zawsze można
mi zawsze żal kwiatów i wolę nie przesadzać jak kwitnie, bo pewnie by się zmarnowały 
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Jeanne
- 1000p

Dziewczyny Kochane bardzo Wam dziękuję za życzenia
Dopiero dziś znalazłam chwilkę żeby zajrzeć na Forum. I wszystkim Joannom, Zuzannom i Milenom również składam najserdeczniejsze życzenia
Troszkę fotek - wariacje storczykowo - nocne:

A teraz mój imieninowy prezencik (taka pól miniaturka, jest o połowę niższy od zwykłego falenopsisa, ale jednak nie tak mały
ma taki delikatny pastelowy kolorek
)

Dopiero dziś znalazłam chwilkę żeby zajrzeć na Forum. I wszystkim Joannom, Zuzannom i Milenom również składam najserdeczniejsze życzenia
Troszkę fotek - wariacje storczykowo - nocne:

A teraz mój imieninowy prezencik (taka pól miniaturka, jest o połowę niższy od zwykłego falenopsisa, ale jednak nie tak mały

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Joasiu - z wielką przyjemnością pooglądałam powyższe zdjęcia.
Nie wiem już jakich słów używać dla wyrażenia zachwytu. W dodatku nie potrafię wyróżnić
jakiegoś jednego, gdy każdy ma w sobie coś ciekawego i pięknego - kolor, kształt, zapach, wzorek itp.
Dlatego chyba tak bardzo kochamy te kwiaty
Niech Ci umilają swoim urokiem każdą minutkę
Pozdrawiam, Joanna
Nie wiem już jakich słów używać dla wyrażenia zachwytu. W dodatku nie potrafię wyróżnić
jakiegoś jednego, gdy każdy ma w sobie coś ciekawego i pięknego - kolor, kształt, zapach, wzorek itp.
Dlatego chyba tak bardzo kochamy te kwiaty
Niech Ci umilają swoim urokiem każdą minutkę
Pozdrawiam, Joanna
- Jeanne
- 1000p

Joasiu, Lucynko, dziękuję za odwiedziny i życzenia
Cieszę się że i Wam przypadły do gustu moje roślinki, ostatnio trochę eksperymentuję z aparatem i między innymi dlatego wstawiłam fotki tych które już znacie
no i może też dlatego że akurat te falenopsisy należą do moich ulubionych
Ja liczę po cichutku że nowy piegusek jeszcze długo będzie mnie cieszył swoim urokiem, bo zauważyłam że na każdym pędzie wychodzą po 2 kolejne z uśpionych oczek
dodam jeszcze że pierwszy raz widzę tak ogromne korzenie powietrzne
codziennie je spryskuję wodą, mam nadzieje że nie zaschną
Jeszcze raz dziękuję za odwiedziny :P
Cieszę się że i Wam przypadły do gustu moje roślinki, ostatnio trochę eksperymentuję z aparatem i między innymi dlatego wstawiłam fotki tych które już znacie
Ja liczę po cichutku że nowy piegusek jeszcze długo będzie mnie cieszył swoim urokiem, bo zauważyłam że na każdym pędzie wychodzą po 2 kolejne z uśpionych oczek
Jeszcze raz dziękuję za odwiedziny :P
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Jeanne
- 1000p

Dzięki Orion
"mućka" faktycznie jest ciekawa, po raz pierwszy zobaczyłam tak wybarwionego falenopsisa i od razu wylądował w koszyku 
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31