Zeniu żuraweczki jak te laleczki na kamykach , a ciekawi mnie Twoja trawka czy ona jest zimująca i co to za odmiana

. Niestety nie znam się na trawkach..dopiero z nimi zaczynam. Kupując nie pomyślałam że tak dość droga trawka może być jednoroczna. Teraz wiem że jednak może.
 . Niestety nie znam się na trawkach..dopiero z nimi zaczynam. Kupując nie pomyślałam że tak dość droga trawka może być jednoroczna. Teraz wiem że jednak może.   
  ..ta żurawka o którą pytasz to Southern Comfort.
 ..ta żurawka o którą pytasz to Southern Comfort.  
  ..Pod kamyki dałam agrowłókninę. Bez niej nie było by sensu, szybko kamyki wymieszały by się z ziemią.
 ..Pod kamyki dałam agrowłókninę. Bez niej nie było by sensu, szybko kamyki wymieszały by się z ziemią.   

. Dziś w nocy było - 4. Niestety co dobre szybko się kończy. Teraz tylko pozostało mi powykopywać niezimujące i pozwozić do domu.
 . Dziś w nocy było - 4. Niestety co dobre szybko się kończy. Teraz tylko pozostało mi powykopywać niezimujące i pozwozić do domu.  . Nie spodziewałam się tylu kolorków. Jutro zaraz jadę na działeczkę aby od ciebie chryzantemy powsadzać... Są piękne, cieszę się bardzo.
 . Nie spodziewałam się tylu kolorków. Jutro zaraz jadę na działeczkę aby od ciebie chryzantemy powsadzać... Są piękne, cieszę się bardzo.   

Ale cudne chryzusie dostałaś
  Ale cudne chryzusie dostałaś 

Rabata żurawkowo-hostowa śliczna, u mnie był przymrozek i wiadomo ... po kwiatach.
 Rabata żurawkowo-hostowa śliczna, u mnie był przymrozek i wiadomo ... po kwiatach.  

Uwielbiam kamyki w ogrodzie, więc rabatka bardzo mi się spodobała, to idealne tło dla roślinek
 Uwielbiam kamyki w ogrodzie, więc rabatka bardzo mi się spodobała, to idealne tło dla roślinek    Również bardzo spodobało mi sie zdjęcie z rozplenicą... zakochałam się wtrawkach ozdobnych... też zaczynam "hodowle"
  Również bardzo spodobało mi sie zdjęcie z rozplenicą... zakochałam się wtrawkach ozdobnych... też zaczynam "hodowle"   No i chryzantemki... cudowny prezent... piękne kolorki
 No i chryzantemki... cudowny prezent... piękne kolorki