Modrzew szybko Ci urośnie i ładnie się zagęści, tylko przycinaj go
 U mnie praktycznie nie występują (na ogrodzie) inne grzyby, niż koźlaki... mam zawsze pełną szufladę zapasu (w zamrażalniku)

Pozdrawiam Cię serdecznie

Wianuszki przepiękne
  Wianuszki przepiękne  Zarówno kompozycja przy świecach jak i wianek robią niesamowite wrażenie.
  Zarówno kompozycja przy świecach jak i wianek robią niesamowite wrażenie.

nie były najtańsze 17,50 szt
 nie były najtańsze 17,50 szt
aguniada pisze:Madziu, to do mnie? Z czego mam Ci udzielić lekcji? ;-)
EDIT: Nie, to raczej nie do mnie
Aguś, wianuszki z hortensji wyszły Ci zjawiskowo!

nie, chodzi o zaplatanie wianków
 nie, chodzi o zaplatanie wianków  No chyba, że też potrafisz, to chętnie popatrzę
 No chyba, że też potrafisz, to chętnie popatrzę 

aż się zarumieniłam
  aż się zarumieniłam   Lubię robić takie różne pierdółki z naturalnych surowców
 Lubię robić takie różne pierdółki z naturalnych surowców   
  ale może sadzonki były dorodne?
  ale może sadzonki były dorodne? 

Staram się tak dobierać krzewy, żeby pięknie przebarwiały się jesienią......tawułka to jeden z moich ulubionych intensywnie przebarwiających się krzewów, już listeczki zaczęły zmieniać kolor
 Staram się tak dobierać krzewy, żeby pięknie przebarwiały się jesienią......tawułka to jeden z moich ulubionych intensywnie przebarwiających się krzewów, już listeczki zaczęły zmieniać kolor   

A jakaś dokładniejsza instrukcja?Przechowuję je zasypane ziemią w wiaderku w piwnicy. Wiele miejsca nie zajmują i ślicznie sie przechowują

Twoje żurawki wyglądaja zjawiskowo
 Twoje żurawki wyglądaja zjawiskowo    I świetnie sie komponują z resztą!
 I świetnie sie komponują z resztą!
 Nie wypadła ani jedna, więc naprawdę nie ma żadnych problemów z ich przechowywaniem
 Nie wypadła ani jedna, więc naprawdę nie ma żadnych problemów z ich przechowywaniem