Zaproszeniem niech będą moje ukochane kwiaty - lilie

Diabora

Italia

Patricias Pride

NN

Red Velvet

NN

OT Yelloween.

Sorbonne

Sorbonne i NN

Agnieszko
  Agnieszko 

ale cebul nie odmian . Ja uwielbiam te kwiaty i sadzę gdzie się da, wciąż mi mało, ale niestety miejsce skutecznie ogranicza....może jeszcze dokupię tylko kilka odmian, te co mi wypadły przez zimę a bardzo lubiłam i koniec, bo naprawdę nie mam gdzie sadzić, a one potrzebują miejsca... U Ciebie również nazbiera się powolutku, u mnie też były sadzone przez lata
 ale cebul nie odmian . Ja uwielbiam te kwiaty i sadzę gdzie się da, wciąż mi mało, ale niestety miejsce skutecznie ogranicza....może jeszcze dokupię tylko kilka odmian, te co mi wypadły przez zimę a bardzo lubiłam i koniec, bo naprawdę nie mam gdzie sadzić, a one potrzebują miejsca... U Ciebie również nazbiera się powolutku, u mnie też były sadzone przez lata  

Miss Feya
 Miss Feya 

Jak sobie radzisz z wyłamywaniem przekwitłych? Czy może zostawiasz?
 Jak sobie radzisz z wyłamywaniem przekwitłych? Czy może zostawiasz?

grunt to dobre wejście w nowy wątek
 grunt to dobre wejście w nowy wątek   moim jeszcze daleko do kwitnienia za zimno i leje dobrze chociaż że nie łapią choróbsk bo już dawno by padły
 moim jeszcze daleko do kwitnienia za zimno i leje dobrze chociaż że nie łapią choróbsk bo już dawno by padły   jedną ciekawą rzecz u siebie zauważyłam , koniec z sadzeniem wiosną no chyba że jakieś rarytasy wynajdę
 jedną ciekawą rzecz u siebie zauważyłam , koniec z sadzeniem wiosną no chyba że jakieś rarytasy wynajdę   Aguś wyobraż sobie że wiosną posadziłam taką małą skrzyneczkę lilii z początku bałam się że za gęsto a one ledwie z ziemi wylazły w dodatku po jakim czasie i teraz takie wypierdki bądą kwitły
 Aguś wyobraż sobie że wiosną posadziłam taką małą skrzyneczkę lilii z początku bałam się że za gęsto a one ledwie z ziemi wylazły w dodatku po jakim czasie i teraz takie wypierdki bądą kwitły   a te z jesieni ładne są i to w sumie tak co roku tylko że wcześniej na to nie zwracałam uwagi wstyd prawda
 a te z jesieni ładne są i to w sumie tak co roku tylko że wcześniej na to nie zwracałam uwagi wstyd prawda  

.
 .

Szkoda, że nie kwitną cały sezon
 Szkoda, że nie kwitną cały sezon 

też się do takich zakupów zbieram ale ciągle coś mi wypada.
  też się do takich zakupów zbieram ale ciągle coś mi wypada.