Dziewczyny bardzo dziękuje za miłe komentarze i Wasze odwiedziny,to miłe gościć Was w moim wątku. Tak się własnie zastanawiam czy mój watek nie powinien zmienić nazwy toż ja ostatnio nic tylko skrętniki pokazuję, i dziś też porcja tych uroczych roślinek...
Popieram Nolinkę w całości cudne kwiaty pokazałaś Basiu a jak przeczytałam,ze masz ok 50 skrętników to normalnie aż otworzyłam usta to dopiero widok ,gdyby wszystkie jednocześnie kwitły
Wszystkie są niesamowicie piękne . I jakoś nie potrafię wybrać tego, który mi się najbardziej podoba , bo albo dwu- trójbarwne, które mnie niezmiennie uwodzą, albo jednokolorowy, ale za to pełny . Oj, nie ułatwiasz .
A tak poważnie: to pozostaje mi Ci pogratulować, bo rośliny świetnie kwitną i są wspaniale zadbane .
Basiu
Obejrzałam dziś Twój cały wątek i jestem zachwycona Twoimi kwiatkami. moja miłość do skrętników nabrała nowej mocy po lekturze wątku RENARAS, ona też może pochwalić się sporą kolekcją. Od tamtej pory zakupiłam kilka odmian i mam zamiar powiększać kolekcję. Może uda nam się kiedyś czymś wymienić. Jeśli pozwolisz będę wpadała i cieszyła oczy cudownościami. Pozdrawiam Jola