Twój Bubek to taki SuperBubek

Jak ja bym tego kociaka wyściskała
 . A tak to tylko Ciebie proszę o pomizianie Bubka.
 . A tak to tylko Ciebie proszę o pomizianie Bubka. Tak ślicznie prezentuje sie na tej fotce z mieczykami i aksamitką.

.
 . Do domu daleko.
  Do domu daleko. Widać, że lubisz i jedno i drugie.
  Widać, że lubisz i jedno i drugie.
 Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.

Uśmiałam się, jak nie wiem. Ale ja wiem, jak to jest z takim kotem, bo też miałam kiedyś takiego łazika
  Uśmiałam się, jak nie wiem. Ale ja wiem, jak to jest z takim kotem, bo też miałam kiedyś takiego łazika   .
 . a w zeszłym tygodniu jescze gorzej.
 a w zeszłym tygodniu jescze gorzej.

Muchomory takie prześliczne widziałam, nie mogę odżałować że aparatu na grzybki nie zabieram (z zasady)
 Muchomory takie prześliczne widziałam, nie mogę odżałować że aparatu na grzybki nie zabieram (z zasady) 
  i koniec mieczyków....
  i koniec mieczyków.... NR 65 brat rodzony Nr 48 - z tej samej podzielonej na dwie części cebulki
 NR 65 brat rodzony Nr 48 - z tej samej podzielonej na dwie części cebulki  

Byłaś w Lubaniu?
 Byłaś w Lubaniu? NR 66 jest przepiękny, kremowy z lekko zaczerwienionym gardziołkiem. Te późne odmiany mają najładniejsze kwiaty
 NR 66 jest przepiękny, kremowy z lekko zaczerwienionym gardziołkiem. Te późne odmiany mają najładniejsze kwiaty 
 - cebulki
 - cebulki paproć nad L.Kałużą, nazywa się Podrzeń żebrowiec
 paproć nad L.Kałużą, nazywa się Podrzeń żebrowiec biały zimowit
 biały zimowit 

Koleżanki z pracy się wybierały i ja też chciałam jechać... no i grzyby się wysypały.
  Koleżanki z pracy się wybierały i ja też chciałam jechać... no i grzyby się wysypały. 

Coś w tym jest.amba19 pisze:Przecież Ty w lesie mieszkasz - więc przeniosłaś je tylko do trochę innego lasu!

Chcę, chcę, chcęamba19 pisze: A w Lubaniu możemy umówić się na wiosnę - jak chcesz

.Nie zrobiłam ani jednego zdjęcia.Nie wiem kiedy będę następnym razem.
 .Nie zrobiłam ani jednego zdjęcia.Nie wiem kiedy będę następnym razem.