. Boję się że za duże. Wpadnę wieczorkiem
 . Boję się że za duże. Wpadnę wieczorkiem   .
.
 Człowiek na urlop wyjedzie a tu już piąta strona nowego wątku
  Człowiek na urlop wyjedzie a tu już piąta strona nowego wątku   
  I bardzo mi się podoba - jest taka smukła, elegancka a przy tym swojska. Super. Jeszcze raz Ci baaaardzo dziękuję. Tylko zdjeć jeszcze nie miałam kiedy zrobić..... ale poprawię się wkrótce -obiecuję.
  I bardzo mi się podoba - jest taka smukła, elegancka a przy tym swojska. Super. Jeszcze raz Ci baaaardzo dziękuję. Tylko zdjeć jeszcze nie miałam kiedy zrobić..... ale poprawię się wkrótce -obiecuję.

, jakże mogłabym inaczej ?
 , jakże mogłabym inaczej ?

Gosiu u mnie zimą ryły krety, i to one częściowo przyczyniły się do tych stratMargo2 pisze:Dziękuję Elu
Nie wiem dlaczego jeżówki mogły u Ciebie wymarznąć. U mnie też nie było śniegu. Fakt, że ja sadziłam swoje latem, mogły się już ukorzenić do zimy. Czy spróbowałaś ponownie?
One są naprawdę wyjątkowe. Kwiat trzymają ponad 2 miesiące.

Nie przejmuj się. Rozumiem.. Spokojnie wiosną, jak bedziesz chciała zredukować karpę, to możesz mi przesłać iryski. Naprawdę się nie spieszyMargo2 pisze:Izuś, prawda, że można się zakochac?
A o Tobie cały czas pamiętam, ale nie mogę zmusić m. do pomocy. Cały czas jest zajęty. Może w przyszłym tygodniu się uda, bo nic nie palnuje jak na razie
 Ja też już coraz mniej czasu spędzam w ogrodzie. Wiosną pracuję bardzo intensywnie, a potem już coraz mniej czasu mam na ogród niestety.
  Ja też już coraz mniej czasu spędzam w ogrodzie. Wiosną pracuję bardzo intensywnie, a potem już coraz mniej czasu mam na ogród niestety.
 fajna rabatka z margerytkami, taki sielski klimacik
 fajna rabatka z margerytkami, taki sielski klimacik  to wysiane czy sadzonki?
 to wysiane czy sadzonki?