Kiedy my się w końcu spotkamy? Zaraz nam Oliwę zamkną

Ja pomyliłam sobotę z niedzielą, jestem niepocieszona
 Ja pomyliłam sobotę z niedzielą, jestem niepocieszona  

Dzięki za pocieszenie, ale tak jak piszesz codziennie pokazuję się nowe kwiaty - i to właśnie jest piękne!
  Dzięki za pocieszenie, ale tak jak piszesz codziennie pokazuję się nowe kwiaty - i to właśnie jest piękne! 

faktycznie dawno Cię nie było. My to się pewnie spotkamy dopiero jesienią jak powrócę z mojego raju...
  faktycznie dawno Cię nie było. My to się pewnie spotkamy dopiero jesienią jak powrócę z mojego raju... 

Mieczyki to jedne z moich ulubionych kwiatów i dość dobrze u mnie rosną. A nie mogę tego powiedzieć o wielu roślinach, które chciałabym mieć na mojej działce
 Mieczyki to jedne z moich ulubionych kwiatów i dość dobrze u mnie rosną. A nie mogę tego powiedzieć o wielu roślinach, które chciałabym mieć na mojej działce  
  Specjalnie dla Ciebie zrobiłam te fotki Kałuży. Kot na zdjęciach - to Bubek. Ciekawskie stworzenie i lubi asystować gdy coś robię na działce
 Specjalnie dla Ciebie zrobiłam te fotki Kałuży. Kot na zdjęciach - to Bubek. Ciekawskie stworzenie i lubi asystować gdy coś robię na działce 

Nie wiem czy na literkę a jeszcze można się meldować ,ale najwyżej mnie wyrzucą
 Nie wiem czy na literkę a jeszcze można się meldować ,ale najwyżej mnie wyrzucą   

melduję się w nowym wątku
 melduję się w nowym wątku  

Marysiu .Tyle miejsca masz jeszcze na nasadzenia a u mnie krucho z miejscem
 Marysiu .Tyle miejsca masz jeszcze na nasadzenia a u mnie krucho z miejscem
 .
 .
 Nie jestem taka paskuda, żeby starych, dobrych znajomych wyrzucać z działki!
 Nie jestem taka paskuda, żeby starych, dobrych znajomych wyrzucać z działki! Wiesz, ja poświęciłam na cebulki mieczykowe pojemniki na warzywa u dołu lodówki. Nie mogę narzekać, przechowują się nie najgorzej, ale i tak co roku coś dokupuję u naszej Anitki
 Wiesz, ja poświęciłam na cebulki mieczykowe pojemniki na warzywa u dołu lodówki. Nie mogę narzekać, przechowują się nie najgorzej, ale i tak co roku coś dokupuję u naszej Anitki  

Bucika zakupiłam za dyszkę na targu staroci Na Jarmarku Dominikańskim.Niespecjalny staroć z niego ale pasował mi na biała rabatkę
 Bucika zakupiłam za dyszkę na targu staroci Na Jarmarku Dominikańskim.Niespecjalny staroć z niego ale pasował mi na biała rabatkę

Bubek tak pięknie komponuje się z otoczeniem kałuży.
 Bubek tak pięknie komponuje się z otoczeniem kałuży.