Bożenko, jak wróciłam, to zastałam wielki busz. Ale już się uporałam z tym wszystkim.
 Bożenko, jak wróciłam, to zastałam wielki busz. Ale już się uporałam z tym wszystkim. Zosiu, masz rację. Coś się w chłopakach zablokowało. Ale ja ich i tak kosiam. Nie można mieć wszystkiego!!!  I tak są wielcy.
  Zosiu, masz rację. Coś się w chłopakach zablokowało. Ale ja ich i tak kosiam. Nie można mieć wszystkiego!!!  I tak są wielcy.Wczorajsze fotki. Dziś nie byłam na ogródku
 Trochę u nas padało i jest chłodniej.
  Trochę u nas padało i jest chłodniej. 

Anuś, to jest 6 m świerk srebrny. Przecudny, ale obok niego jest posadzony inny i jest  ciasno bardzo. Jeden jest w drugim, a jeszcze był trzeci, którego wycięłam. Ktoś
 Anuś, to jest 6 m świerk srebrny. Przecudny, ale obok niego jest posadzony inny i jest  ciasno bardzo. Jeden jest w drugim, a jeszcze był trzeci, którego wycięłam. Ktoś  , kto je sadził nie miał zielonego pojęcia jaką im robi krzywdę.
 , kto je sadził nie miał zielonego pojęcia jaką im robi krzywdę.

Dostałam burę od Basi i Jadzi, bo podobno Ch.Austina się tak radykalnie nie ścina. A wielki ci on już był i miał cudne kwiaty
 Dostałam burę od Basi i Jadzi, bo podobno Ch.Austina się tak radykalnie nie ścina. A wielki ci on już był i miał cudne kwiaty 

Widziałam ją na własne oczy i wiem co mówię
  Widziałam ją na własne oczy i wiem co mówię