He he he - puszczalskie maciejki - a wiesz? Moja mama tak mówi na kawę rozp!surita pisze:
No i widzisz Karinko.. teraz mamy takie puszczalskie maciejki ;)
Ech.. mój śp Dziadek nigdy inaczej nie nazywał kawy rozpuszczalnej, jak puszczalską właśnie

He he he - puszczalskie maciejki - a wiesz? Moja mama tak mówi na kawę rozp!surita pisze:
No i widzisz Karinko.. teraz mamy takie puszczalskie maciejki ;)
Ech.. mój śp Dziadek nigdy inaczej nie nazywał kawy rozpuszczalnej, jak puszczalską właśnie

Normalnie mnie zaskoczyły
 Normalnie mnie zaskoczyły 

Fajnie, teraz  Kasiu jak się zaczną cieplejsze dni - zobaczysz - będzie rósł dosłownie w oczach! Macieja tez niczego sobie  - przerywałaś ją?
  Fajnie, teraz  Kasiu jak się zaczną cieplejsze dni - zobaczysz - będzie rósł dosłownie w oczach! Macieja tez niczego sobie  - przerywałaś ją?

Teraz to już jako tako wygląda
 Teraz to już jako tako wygląda 
 A co do maciejki, to zastosowałam taktykę selekcji naturalnej
 A co do maciejki, to zastosowałam taktykę selekcji naturalnej  Przerywam te, które: mają słabe, cienkie łodyżki/ pokładają się/ nie podniosły się po podlaniu i w ogóle kiepsko sobie radzą
 Przerywam te, które: mają słabe, cienkie łodyżki/ pokładają się/ nie podniosły się po podlaniu i w ogóle kiepsko sobie radzą  czyli niewiele
 czyli niewiele  Reszta rośnie jak szalona
 Reszta rośnie jak szalona 

No to powodzenia na szczepieniusurita pisze:...żeby jeszcze tylko opiekunka miała nieco więcej doświadczenia ;) A tak to mam kilka króliczków doświadczalnych.. ale póki co im to chyba nie przeszkadza..
Karinko, no daje lilak, dajeA co do maciejki, to zastosowałam taktykę selekcji naturalnej
Przerywam te, które: mają słabe, cienkie łodyżki/ pokładają się/ nie podniosły się po podlaniu i w ogóle kiepsko sobie radzą
czyli niewiele
Hihi, a sundaville zaczęło się oplatać wokół million bellsa.. Oj, jak się wszystko faktycznie będzie tak pleść, to strach będzie wyjść na balkon, żeby mnie jakaś liana znienacka nie capła ;)
Spróbuję później wrzucić kilka fotek, póki co szykuję się z małym na szczepienie

Clematis pięknie potrafi sie odwdzięczyć za dobra opiekę, może efekt przerośnie Twoje oczekiwania?
  Clematis pięknie potrafi sie odwdzięczyć za dobra opiekę, może efekt przerośnie Twoje oczekiwania?   

, popijam kawcię, siadam u Ciebie na krzesełku cichutko i wyczekuje zdjęć!!
 , popijam kawcię, siadam u Ciebie na krzesełku cichutko i wyczekuje zdjęć!! Robimy imprezę!
  Robimy imprezę!   

Nooo, to Karinko, z okazji Twojego tysięcznego postu najpierw podsypię trochę zdjęćOnak pisze:P.S. Mój post u Ciebie na balkonie był moim tysięcznym!!!Robimy imprezę!

Przynosze winko!
 Przynosze winko!   

I zaglądnij do mnie  -u mnie już zmiany na balkonie
  I zaglądnij do mnie  -u mnie już zmiany na balkonie  

Witam Cię Zuziu serdecznie w moich skromnych progachWitaj Kasiu !Jleż ty zmieściłaś tych roślinek w doniczkach,oj będzie zapach, szczególnie maciejki.Balkonik ekstra.Życzę dalszych pomysłów na zwiększenie liczby kwiatów.Pozdrawiam i zapraszam -Zuzia.
 Dalszych pomysłów mi może nie życz, bo otoczenie kupi mi taki wygodny kaftanik i odwiezie gdzie trzeba.. ;)
 Dalszych pomysłów mi może nie życz, bo otoczenie kupi mi taki wygodny kaftanik i odwiezie gdzie trzeba.. ;) 
 Oj Monisiu, no wiesz.. jeszcze tylko.. pomidorki.. koktajlowe.. ;) Dzisiaj kupiłam nasiona...Kasiu, Ty już nie sadź nic więcej bo zapach tych wszystkich kwiatów tak Cię oszołomi, że jeszcze spadniesz z balkonu!

Coś tam widać KarinkoKasia - 5 dni minęło - pewnie widać jakaś zmianę u twoich podopiecznych - zdjęcia dawaj! I zaglądnij do mnie -u mnie już zmiany na balkonie ;)
 Planowałam nawet wrzucić zdjęcia dzisiaj, ale trafił mi się uczynny kolega z transportem na uczelnię, więc dopiero wróciłam ze spotkania z promotorem.. A zdjęcia zrobię i wrzucę i jutro
 Planowałam nawet wrzucić zdjęcia dzisiaj, ale trafił mi się uczynny kolega z transportem na uczelnię, więc dopiero wróciłam ze spotkania z promotorem.. A zdjęcia zrobię i wrzucę i jutro