Klematis cudownie kwitnie, moje zawsze były nędzne, ale w tym roku to zupełna porażka.

/ wprawdzie miejsce pod rozłożystą lipą w dość głębokim cieniu ale przecież ostatnio był niesamowity upał /. Jakież było moje zdziwienie kiedy zastałam  donice w idealnym stanie ! Ziemia była dość sucha ale one przetrwały bez podlewania/jakiś deszczyk w międzyczasie popadał co prawda/.Polecam wszystkim te rośliny  w cieniste miejsca!
 / wprawdzie miejsce pod rozłożystą lipą w dość głębokim cieniu ale przecież ostatnio był niesamowity upał /. Jakież było moje zdziwienie kiedy zastałam  donice w idealnym stanie ! Ziemia była dość sucha ale one przetrwały bez podlewania/jakiś deszczyk w międzyczasie popadał co prawda/.Polecam wszystkim te rośliny  w cieniste miejsca! 

Bardzo lubię je w kompozycjach z kwiatami
  Bardzo lubię je w kompozycjach z kwiatami   
  pięknie zdobią każdy kącik
 pięknie zdobią każdy kącik   

teraz to one królują w ogrodzie, tym bardzie że to u mnie pierwszy rok ,, bezróżany,,...
 teraz to one królują w ogrodzie, tym bardzie że to u mnie pierwszy rok ,, bezróżany,,... na jakiś czas od nich odeszłam, ale w zeszłym roku znów je przeprosiłam
 na jakiś czas od nich odeszłam, ale w zeszłym roku znów je przeprosiłam   To całkowicie niewymagające roślinki, a przy tym tak ślicznie dopełniają kompozycji z kwiatami
  To całkowicie niewymagające roślinki, a przy tym tak ślicznie dopełniają kompozycji z kwiatami   Mam tylko 4 odmiany, ale chcę zdobyc więcej
 Mam tylko 4 odmiany, ale chcę zdobyc więcej   

U mnie niestety brak cienia, taras na patelni. Wiem, ze begonie nie lubią pełnego słońca, ale tak bardzo je lubię, że nie potrafiłam się oprzec i zdecydowałam się posadzic. Powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolona, bo wspaniale sobie radzą
 U mnie niestety brak cienia, taras na patelni. Wiem, ze begonie nie lubią pełnego słońca, ale tak bardzo je lubię, że nie potrafiłam się oprzec i zdecydowałam się posadzic. Powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolona, bo wspaniale sobie radzą  

Aga, brakowało mi Twojego ogrodu. Na działeczce czuję się odcięta od świata...
 Aga, brakowało mi Twojego ogrodu. Na działeczce czuję się odcięta od świata...   

Bardzo lubię ją w kompozycjach z żurawkami i hostami
 Bardzo lubię ją w kompozycjach z żurawkami i hostami   
  Na działeczce wprawdzie nie masz dostępu do Forum....ale jesteś w takim bajecznym otoczeniu, ze aż ogarnia zachwyt
 Na działeczce wprawdzie nie masz dostępu do Forum....ale jesteś w takim bajecznym otoczeniu, ze aż ogarnia zachwyt   Lilijki przeżywają teraz apogeum kwitnienia, a ja nie mogę przestac się nimi zachwycac
 Lilijki przeżywają teraz apogeum kwitnienia, a ja nie mogę przestac się nimi zachwycac   

[/quote]
[/quote]