Buziaczki
Ogród IGI. Żurawkowy zawrót głowy.
- justyna_gl
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lut 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród IGI. Żurawkowy zawrót głowy.
Iguś, jeszcze raz dzięki za wspaniałe przyjęcie. Masz cudowny, tajemniczy ogród. Moje marzenie...
A ja jeszcze z jednym pytaniem. Kupiłam od Ciebie zieloną żurawkę która kwitnie na taki intensywny czerwień. Pokazywałam Tobie ją na rabacie i pytałam czy masz taką... no i zapomniałam spytać jak ona się nazywa... Jesteś w stanie mi pomóc czy mam zdjęcie wstawić?
Buziaczki
Pozdrów męża i mu baaaardzo podziękuj bo chyba dzięki niemu kiedyś będę miała automatyczne nawadnianie trawnika.
Buziaczki
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Justynko, to Lipstick.
A o automatyczne nawadnianie duś, fajna sprawa, zamiast stać z wężem siedzisz sobie przy mężusiu.
Moniko, miło mi było poznać Twoją mamę, bo Ciebie to już trochę znałam.
Elu, w przyszłym roku na pewno dostaniesz od mojej kawałek, już całkiem ładnie wygląda. Eluś u mnie miszmasz na rabatach, wiem, i radzę coby sadzić w ilościach widocznych, ale nie potrafię się do swoich rad zastosować.
Eda, zapraszam, moja wiedza może nie najlepsza, ale się staram.
Dawid , tak to jest z maluchami, dzieci też szybko rosną.
Agnieszko, hosty są żywotne i jedyny ten rok, w którym nawet ich kilka zginęło.
Grażynko, nie lubię wstawić kiepskich zdjęć, ale coś się pokiełbasiło w nastawieniach aparatu i wyszły takie.....
Reniu, oby teraz zima była łaskawsza dla nas i naszych roślinek.
Agnieszko, podglądałam Twój urlop, tylko z wpisami u mnie kiepsko, ciut za mało godzin ma doba.
Ależ miłą niedziela, goście ledwo się pomieścili, ze strachu przed pogoda siedzieliśmy na tarasie, a on mimo 18 metrów malutki. I jeszcze 4 łapy się kręciły pod nogami
Ale czas tak szybko minął, czas planować następne spotkania.
A o automatyczne nawadnianie duś, fajna sprawa, zamiast stać z wężem siedzisz sobie przy mężusiu.
Moniko, miło mi było poznać Twoją mamę, bo Ciebie to już trochę znałam.
Elu, w przyszłym roku na pewno dostaniesz od mojej kawałek, już całkiem ładnie wygląda. Eluś u mnie miszmasz na rabatach, wiem, i radzę coby sadzić w ilościach widocznych, ale nie potrafię się do swoich rad zastosować.
Eda, zapraszam, moja wiedza może nie najlepsza, ale się staram.
Dawid , tak to jest z maluchami, dzieci też szybko rosną.
Agnieszko, hosty są żywotne i jedyny ten rok, w którym nawet ich kilka zginęło.
Grażynko, nie lubię wstawić kiepskich zdjęć, ale coś się pokiełbasiło w nastawieniach aparatu i wyszły takie.....
Reniu, oby teraz zima była łaskawsza dla nas i naszych roślinek.
Agnieszko, podglądałam Twój urlop, tylko z wpisami u mnie kiepsko, ciut za mało godzin ma doba.
Ależ miłą niedziela, goście ledwo się pomieścili, ze strachu przed pogoda siedzieliśmy na tarasie, a on mimo 18 metrów malutki. I jeszcze 4 łapy się kręciły pod nogami
Ale czas tak szybko minął, czas planować następne spotkania.
- Arkadius121

- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- ARABELLA

- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Iguś,jak oglądam fotki i czytam wpisy to mnie ściska ze złości,że mnie tam z wami nie było
Buziaki dla ciebie i Piotra i mam nadzieję,że nie ogołociły cię kobitki ze wszystkiego 
- bodzia3012

- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iguś ja też bardzo jeszcze raz dziękuję za wspaniałą gościnę i atmosferę
dzięki Tobie doszło do tak wspaniałego spotkania i poznania takich wspaniałych ludzi
Iguś nie zapomnę (nie) podziękować za roślinki
już są chciejstwa na kolejne żurawki, a tak się przed nimi wzbraniałam
papa
dzięki Tobie doszło do tak wspaniałego spotkania i poznania takich wspaniałych ludzi
Iguś nie zapomnę (nie) podziękować za roślinki
już są chciejstwa na kolejne żurawki, a tak się przed nimi wzbraniałam
papa
Czas sie przyznać - kupiłam w twoim sklepie hosty i żurawki, ale nie przez Forum, tylko ze strony sklepu.
Chwalę Cię za to u nas, bo zakup pierwsza klasa, opakowanie, transport, wielkość sadzonek, no i to jak rosną. A rosną wspaniale.
Mam natomiast malutki problem z Golden Tiara - żółkną jej liście - obawiam się, ze jednak jest tam za dużo słońca. Ale skoro piszesz, że przesadzanie to nie problem, to chyba jutro zabiore ja w większy cień.
Pozdrawiam.
Chwalę Cię za to u nas, bo zakup pierwsza klasa, opakowanie, transport, wielkość sadzonek, no i to jak rosną. A rosną wspaniale.
Mam natomiast malutki problem z Golden Tiara - żółkną jej liście - obawiam się, ze jednak jest tam za dużo słońca. Ale skoro piszesz, że przesadzanie to nie problem, to chyba jutro zabiore ja w większy cień.
Pozdrawiam.
- aagaaz
- 1000p

- Od: 7 maja 2011, o 10:58
Ja również dziękuję za miłe spotkanie.. Tak patrzę na moją rabatkę żurawkowo-hostową i też stwierdzam , że muszę dokupić jeszcze kilka roślinek , ale to następnym razem.
Fajnie było zobaczyć Twój ogród na żywo. Tyle ciekawych zakątków, że miło patrzeć . No i miejsce ogniskowe - super pomysł.. Musze kiedyś coś podobnego zaaranżować
Także (nie) dziękuję za roślinki. Oczywiście kilka nazw wyleciało z głowy, ale jak zrobię zdjęcia to będziemy identyfikować
Pozdrawiam Ciebie i Piotra i ucałuj Nutkę 
Fajnie było zobaczyć Twój ogród na żywo. Tyle ciekawych zakątków, że miło patrzeć . No i miejsce ogniskowe - super pomysł.. Musze kiedyś coś podobnego zaaranżować
Także (nie) dziękuję za roślinki. Oczywiście kilka nazw wyleciało z głowy, ale jak zrobię zdjęcia to będziemy identyfikować
- OLUNIA
- 500p

- Od: 11 sty 2012, o 12:47
Iga dawno u Ciebie nie byłam ponieważ zgubiłam wątek,a tu już 20 strona nowego
Zaraziłam się żurawkami i mam już je u siebie
,nie wiedziałam ,że ta tak urokliwe i bardzo zdobiące roślinki.Każdy co mnie odwiedza to się nimi zachwyca.
U Ciebie bajkowo,uwielbiam tę Twoją okrągłą rabatę...piękna ,ta z klonikiem również niesamowita..ślicznie
Zaraziłam się żurawkami i mam już je u siebie
U Ciebie bajkowo,uwielbiam tę Twoją okrągłą rabatę...piękna ,ta z klonikiem również niesamowita..ślicznie
Pozdrawiam serdecznie Ola
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
- kasia126126
- 1000p

- Od: 8 cze 2010, o 18:21
Iguś a co z żurawkami? Zawsze można je przesadzić? I czy zawsze muszą być w cieniu? No, bo skoro kiepsko im będzie w cieniu orzecha, to gdzie je przesadzić?
Pozdrawiam.
Kasia
Pozdrawiam.
Kasia
- aga654
- 20p - Rozkręcam się...

- Od: 3 wrz 2010, o 17:17
Dziękuję Iguniu za przesyłkę!!!
Wszystko, jak zwykle, opatulone cudownie i zabezpieczone genialnie. Nawet upały nie zaszkodziły roślinkom!!! Zaraz wszystko powędruje na rabatki i będzie ślicznie się rozrastać, jak roślinki z pozostałych przesyłek od Ciebie.
Zresztą im niewiele brakuje, roślinki są ogromniaste! 
Wszystko, jak zwykle, opatulone cudownie i zabezpieczone genialnie. Nawet upały nie zaszkodziły roślinkom!!! Zaraz wszystko powędruje na rabatki i będzie ślicznie się rozrastać, jak roślinki z pozostałych przesyłek od Ciebie.
Pozdrawiam, Agnieszka.
-
iga23

- Kontakt:
Aga, cieszę się , że paczka doszła bez problemów.
Kasiu, żurawki znoszą przesadzanie bez problemów, zobacz, może pod tym orzechem nie będzie tak źle
Oluniu, najgorzej raz kupić żurawki i pozwolić się im rozrosnąć, potem to już tylko ma się chęć na więcej.
Agnieszko, masz tak mało lat, że możesz sobie co roku coś dokupować......
Debra, hosty rosną u mnie pod cieniówką, dlatego teraz po posadzeniu mogą reagować na słońce, ale Golden Tiara doskonale toleruje słońce, posadź na razie w półcień, a w przyszłym roku spokojnie na słoneczko od wiosny. Dziękuję za zakupy i dobre zdanie.
Bożenko,jest czas się zastanowić, zawsze można coś dołożyć na rabaty, żurawki to maluchy, zawsze się zmieszczą.
Justynko, oj szkoda, bardzo Ciebie brakowało.
Arkadiuszu, dziękuję.
Pogoda typowo zdjęciowa, trzeba to wykorzystać,
Przedgródek

I zapraszamy, dla tych co byli i co mają zamiar przyjechać.

Kasiu, żurawki znoszą przesadzanie bez problemów, zobacz, może pod tym orzechem nie będzie tak źle
Oluniu, najgorzej raz kupić żurawki i pozwolić się im rozrosnąć, potem to już tylko ma się chęć na więcej.
Agnieszko, masz tak mało lat, że możesz sobie co roku coś dokupować......
Debra, hosty rosną u mnie pod cieniówką, dlatego teraz po posadzeniu mogą reagować na słońce, ale Golden Tiara doskonale toleruje słońce, posadź na razie w półcień, a w przyszłym roku spokojnie na słoneczko od wiosny. Dziękuję za zakupy i dobre zdanie.
Bożenko,jest czas się zastanowić, zawsze można coś dołożyć na rabaty, żurawki to maluchy, zawsze się zmieszczą.
Justynko, oj szkoda, bardzo Ciebie brakowało.
Arkadiuszu, dziękuję.
Pogoda typowo zdjęciowa, trzeba to wykorzystać,
Przedgródek
I zapraszamy, dla tych co byli i co mają zamiar przyjechać.
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Dla mnie za daleko Iguś
do Ciebie ale na FO to sobie "chadzam"
Twoimi ścieżkami . Chodzę i podziwiam!...Oczywiście..
Widzę,że rabatkę " żwirkową sobie "strzeliłaś"
Bo chyba jej nie było ...
Jak nie za dużo żwirków to jest super !
Przynajmniej jak dla mnie! Miłego dnia!
Przynajmniej jak dla mnie! Miłego dnia!
-
iga23

- Kontakt:
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Iguś u Ciebie jak zawsze widoki bajeczne, kolorowo i pięknie. Śliczna lilia Ci zakwitła , kolor niezwykle energetyczny, taki jak lubię