Dzisiaj była do popołudnia ładna pogoda więc spędziłam ja na ogródku budując rusztowanie dla ogórków bo już niedługo będą wybijać wąsy i kwitnąć .Doktorek już otworzył kwiat jaki on zabójczo śliczny i na dodatek pachnący .Niedługo otworzą sie kwiaty Eyes for You ,Flora Danica ,Walzertraum i jeszcze wiele innych ,które mieszkaja ze mną .Zapowiadają na cały tydzień deszcze i wcale mi sie to nie podoba ,bo choroby grzybowe sie rozprzestrzenią .
GRAŻYNKO 24dzisiaj zrobiłam sesję tym już kwitnącym ,ale baterie mi wysiadły ,wiec nie mogę zgrać tych zdjęć na kompa.Śmieją sie ze mnie ,że tak sie podniecam moimi różyczkami .Moje ścięte do ziemi lepiej wystartowały niż te ,które super przezimowały .Masz racje czyste firanki to zaraz człowiekowi rażniej w tej chałupie
DANUSIU jestem sama ciekawa jak to bedzie z doktorkiem gdyby co posadziłam pnącza razem z nim i pergola nie bedzie stała pusta .Wszędzie jest inna roślinność i u nich i u nas chociaż tulipanowce są i tu i tam
GRAZNYKO moja tez ma wiecej pąków na pędzie a czasem tylko 1 .Dzisiaj ją oglądałam i daleko jej jeszcze do kwitnienia .Austinek ma już na wpół otwarte kwiaty to samo Shropshire .Nawet Myriam też już powoli je otwiera
ELUSIA fajnie ,że Eskimoska przeżyła

moja już pomału sie seblyko

Jak sie łazi do roboty to niy ma tela czasu na FO co jo mom
MONISIU Omoshiro też pięknie zakwitnął a teraz wypuszcza nowe przyrosty i może jeszcze raz zakwitnie ,bo pnie sie w górę .Multti Blue ma tylko 2 kwiaty ,ale też pnie się w górę