Witaj,Halinko
 Mam je pierwszy rok i też mi się podobają
 Mam je pierwszy rok i też mi się podobają 

Mój się niestety po tegorocznym zakupie nie przyjął
  Mój się niestety po tegorocznym zakupie nie przyjął 

Może kupiłaś przemarznięty
 Może kupiłaś przemarznięty  Przesadzanie swojego też mi się nie powiodło,widocznie nie za bardzo to lubi
 Przesadzanie swojego też mi się nie powiodło,widocznie nie za bardzo to lubi  

)
 )

ten ogrooooomnasty powojnik z pakami to Purple spider?
 ten ogrooooomnasty powojnik z pakami to Purple spider? 

Każdy zapracowany na tych swoich...arach,więc tym bardziej miło,jak ktoś zajrzy
 Każdy zapracowany na tych swoich...arach,więc tym bardziej miło,jak ktoś zajrzy  Ja sama wpadam tu,jak po ogień,mam zaległości w śledzeniu wątków,ale pierwszy deszczowy dzień i będę na bieżąco
 Ja sama wpadam tu,jak po ogień,mam zaległości w śledzeniu wątków,ale pierwszy deszczowy dzień i będę na bieżąco  
  Z trzema się pożegnałam.Jeszcze do niedawna podchodziłam z drżeniem serca;odbije,czy nie
 Z trzema się pożegnałam.Jeszcze do niedawna podchodziłam z drżeniem serca;odbije,czy nie  

?A tulipany rzeczywiście wdzięcznie pozują.Pierwszy rok mam takie z lukrowanymi brzegami,różowe i czerwone,tylko widzisz,fotograf ze mnie taki,że nie do końca potrafię uchwycić ich piękno
 ?A tulipany rzeczywiście wdzięcznie pozują.Pierwszy rok mam takie z lukrowanymi brzegami,różowe i czerwone,tylko widzisz,fotograf ze mnie taki,że nie do końca potrafię uchwycić ich piękno  

Mireczko
  Mireczko

Dokupiłam jesienią te "cukrowe",tak je nazywam,bo tylko je zerwać i na tort położyć
 Dokupiłam jesienią te "cukrowe",tak je nazywam,bo tylko je zerwać i na tort położyć  Jutro wkleję  kolejnego,zakwitł dzisiaj .U mnie też wszystko póżniej.Część przekwita,ale są jeszcze w pączkach,więc kwitnienie się rozciągnie.Nie kwitnie żaden żonkil ani narcyz,ale już pączki są.Latam i cykam fotki ze świadomością,jakie to ulotne.Będzie jednak do czego wracać zimową porą
 Jutro wkleję  kolejnego,zakwitł dzisiaj .U mnie też wszystko póżniej.Część przekwita,ale są jeszcze w pączkach,więc kwitnienie się rozciągnie.Nie kwitnie żaden żonkil ani narcyz,ale już pączki są.Latam i cykam fotki ze świadomością,jakie to ulotne.Będzie jednak do czego wracać zimową porą  

Przy takiej pięknej pogodzie żal siedzieć przed maszyną, a wieczorami jestem już padnięta-kolacja i spać
 Przy takiej pięknej pogodzie żal siedzieć przed maszyną, a wieczorami jestem już padnięta-kolacja i spać  
  Ma śliczne kwiatostany.
 Ma śliczne kwiatostany. Dorobiłam się na razie 4, z czego Markhams Pink połamały koty
 Dorobiłam się na razie 4, z czego Markhams Pink połamały koty  Zastanawiałam się, czemu nie ma pąków liściowych, a pędy wiszą w powietrzu
 Zastanawiałam się, czemu nie ma pąków liściowych, a pędy wiszą w powietrzu  Odbił jednak od korzeni i ma pąki kwiatowe, ale zakwitnie w parterze.
 Odbił jednak od korzeni i ma pąki kwiatowe, ale zakwitnie w parterze. ja też foce a nie zawszę wychodzi tak jak by się chciało ...te maluszek różowy tulipan śliczny , mahonie się nam spisują w tym roku to fakt ...śliczne  ujęcie żółtych kwiatuszków z czerwienią tulipanów
  ja też foce a nie zawszę wychodzi tak jak by się chciało ...te maluszek różowy tulipan śliczny , mahonie się nam spisują w tym roku to fakt ...śliczne  ujęcie żółtych kwiatuszków z czerwienią tulipanów