tak kwitły na początku, ale szybko się rozkrzewiły

Tak więc z doświadczenia polecam miejsca słoneczne, a i z przesadzaniem nie jest tak, że się nie da
 Tak więc z doświadczenia polecam miejsca słoneczne, a i z przesadzaniem nie jest tak, że się nie da  To były nasturcje karłowe.
 To były nasturcje karłowe.

ciekawa jestem co to wyjdzie, mix nasionek z Vilmorin. Te moje zeszłoroczne pewnie nie wyjdą, choć mogły się usadowić w trocinkach i korze to może przeżyją i wykiełkują
 ciekawa jestem co to wyjdzie, mix nasionek z Vilmorin. Te moje zeszłoroczne pewnie nie wyjdą, choć mogły się usadowić w trocinkach i korze to może przeżyją i wykiełkują  Zeszłoroczne kupowałam z Biedr. i wszystkie kiełkowały ładnie. A jeśli chodzi o mszyce, miałam ich kilka, jak były małe ale jakoś odleciały
 Zeszłoroczne kupowałam z Biedr. i wszystkie kiełkowały ładnie. A jeśli chodzi o mszyce, miałam ich kilka, jak były małe ale jakoś odleciały  i potem rozrosły się bardzo
 i potem rozrosły się bardzo 

Była niska, ale w sierpniu zaczęła rosnąć i doszła przed przymrozkami do 3 metrów.
 Była niska, ale w sierpniu zaczęła rosnąć i doszła przed przymrozkami do 3 metrów.
Oj dopiero w sierpniu ? To ja chyba posieję w połowie marca, żeby przyspieszyć kwitnieniepatasko pisze:sylwana85, miałem tą samą mieszankę z vilmorinuByła niska, ale w sierpniu zaczęła rosnąć i doszła przed przymrozkami do 3 metrów.
 coś mi się wydaje, że w zeszłym roku siałam w lutym, i długo rosła i rosła.
 coś mi się wydaje, że w zeszłym roku siałam w lutym, i długo rosła i rosła. 

Dopiero później zaczęła rosnąć jak oszalała i już niska nie była, ale dalej kwitła... Niestety fotek nie mam, kwiaty pełne sporadycznie się zdarzały, ale moim zdaniem te "zwykłe" są najładniejsze
 Dopiero później zaczęła rosnąć jak oszalała i już niska nie była, ale dalej kwitła... Niestety fotek nie mam, kwiaty pełne sporadycznie się zdarzały, ale moim zdaniem te "zwykłe" są najładniejsze