Agunia dzięki, już mi lepiej. Kręgosłup to też mnie czasami pobolewa ale podłączę prąd i ból mija, naprawdę polecam to działa. Musisz się doprowadzić do w miarę dobrego stanu bo wiosna coraz bliżej.
Mam nadzieję że już w tym roku pokaże się prawie taki jak na tej focie.
Małgosiu zapisałam do kajecika, a jakby zabrakło to Majka300 też ma bo to od niej.
Gosiu w R. jest Monsieur Victor Verdier czyli ten od F. Lacharme czyli nie Souvenir który ma chyba bardziej czerwony kolor a Monsieur wpada chyba w róż. Nic szukam dalej.
Majka ja posadziłam większość moich orlików przy różach i zobaczymy w sezonie jak będzie to wyglądać. W zeszłym roku kwitły jeszcze w drugiej połowie lipca ale to trzeba obrywać przekwitnięte kwiaty żeby nie wiązały nasion a ja w tym roku zbierałam nasiona i dlatego nie robiłam im zdjęć bo widok nie był najlepszy.
Aga to u Beales'a nie są aż takie straszne, Majka podała link do takiej że aż oczy mi wyszły z orbit.
http://www.danielschmitz-roses.com/rosi ... -ettenbuhl za jednego Souvenira 20 euro.
Lucyna dzięki za pochwałę w imieniu kwiatuchów.

Te krople znam i też miałam ale całkiem nie spodziewałam się w środku zimy takiej alergii. Już mi przestało lecieć ale chyba aż do końca kwitnienia jaśminu muszę łykać tabletki żeby to się nie powtórzyło.