A na tego echinopsa też mam chętkę, bo w jakiejś gazetce widziałam świetną kompozycję z jakąś żółtą roślinką (krwawnik to był chyba - ale pewna nie jestem), z tym, że u mnie w ogródku to juz za bardzo miejsca nie ma
Zalążek arielowego ogródka -2 cz.- 2008r.
- miaaa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 lut 2008, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tylko, że u taty na działce rośnie ( ta trawa) na dziko, więc kosztów nie poniosę 8) a myślałam o zakupie czegoś w bardziej nasyconych kolorach
A na tego echinopsa też mam chętkę, bo w jakiejś gazetce widziałam świetną kompozycję z jakąś żółtą roślinką (krwawnik to był chyba - ale pewna nie jestem), z tym, że u mnie w ogródku to juz za bardzo miejsca nie ma
-
Grzegorz B
-
barbarka

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Fajne zakupy Dawidku
Taką hostę mam obiecaną , więc się nie martw jak sie u mnie rozrośnie to skubne dla Ciebie
P.s Dawidku czytałam u Grzesia cosik .... wcale mnie nie męczysz , powiedziałam , że jak się nie przyjmnie to z łopatą do mnie , zapraszam jakby co
Taką hostę mam obiecaną , więc się nie martw jak sie u mnie rozrośnie to skubne dla Ciebie
P.s Dawidku czytałam u Grzesia cosik .... wcale mnie nie męczysz , powiedziałam , że jak się nie przyjmnie to z łopatą do mnie , zapraszam jakby co
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Arielu - Piękna wiosna u Ciebie
tyle kwiatów i zakupów trochę - z tą podąwiadomością to miałem podobnie - bo po pewnym czasie zauważyłem że mam większość ubrań czasnych :P a jak stwierdziłem że czarnych już nie chcę to po pewnym czasie znów miałem pełno zielonych ubrań - a żadnych w innych kolorach ;p
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
-
Grzegorz B
-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
Arielu śliczna wiosna u Ciebie!! Uwielbiam krokusy a taki pomarańczowy widzę po raz pierwszy
ja też trochę poszalałam w Biedronce ( a miałam już NIC nie kupować!!)
;)
ja też trochę poszalałam w Biedronce ( a miałam już NIC nie kupować!!)
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
-
barbarka

"Wiosna , wiosna , wiosna ach to Ty"
Dawidku jak krokusiki zarosą cały skalniak .... będzie superowo 
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
-
barbarka

Fajne zdjątka , czuję się jak u siebie . A ,że duże to się cieszariel pisze:Jeszcze trochę zimowych klimatów. Nie wiem czemu na tym forum te zdjęcia wychodzą takie duże...
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
ładnie kwitną te krokusiki - moje padły pod śniegiem - i niezdążyłem im nawet fotek porobić - a takie ładne były ...
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- ariel

- Od: 24 paź 2006, o 22:46
- Kontakt:
Moim śnieg nawet płatków nie przymroził. Dalej wyłażą pąki i kwitną, nawet nie wiem skąd i kiedyk-c pisze:ładnie kwitną te krokusiki - moje padły pod śniegiem - i niezdążyłem im nawet fotek porobić - a takie ładne były ...
Aga, trafiłaś na hostę z niebieskimi liśćmi? A ja znam miejsce gdzie rośnie duuuużo przegorzanu, więc jakby się buntował to nie będę Ciebie fatygował, ale dzięki za chęci