A na tego echinopsa też mam chętkę, bo w jakiejś gazetce widziałam świetną kompozycję z jakąś żółtą roślinką (krwawnik to był chyba - ale pewna nie jestem), z tym, że u mnie w ogródku to juz za bardzo miejsca nie ma

tyle kwiatów i zakupów trochę - z tą podąwiadomością to miałem podobnie - bo po pewnym czasie zauważyłem że mam większość ubrań czasnych :P a jak stwierdziłem że czarnych już nie chcę to po pewnym czasie znów miałem pełno zielonych ubrań - a żadnych w innych kolorach ;p
 tyle kwiatów i zakupów trochę - z tą podąwiadomością to miałem podobnie - bo po pewnym czasie zauważyłem że mam większość ubrań czasnych :P a jak stwierdziłem że czarnych już nie chcę to po pewnym czasie znów miałem pełno zielonych ubrań - a żadnych w innych kolorach ;p

;)
 ;)
 Dawidku jak krokusiki zarosą cały skalniak  .... będzie superowo
  Dawidku jak krokusiki zarosą cały skalniak  .... będzie superowo  

Fajne zdjątka , czuję się jak u siebie . A ,że duże to się cieszariel pisze:Jeszcze trochę zimowych klimatów. Nie wiem czemu na tym forum te zdjęcia wychodzą takie duże...
 Wszyscy przynajmniej dokładnie sobie je zobaczą
 Wszyscy przynajmniej dokładnie sobie je zobaczą  

Moim śnieg nawet płatków nie przymroził. Dalej wyłażą pąki i kwitną, nawet nie wiem skąd i kiedyk-c pisze:ładnie kwitną te krokusiki - moje padły pod śniegiem - i niezdążyłem im nawet fotek porobić - a takie ładne były ...

;)
 ;)