.
 .Jestem od dzisiaj z wami wszystkimi
 ,mam nadzieję,że spodoba się wam moja działeczka
 ,mam nadzieję,że spodoba się wam moja działeczka 
Piszcie ,piszcie będę czekała ,pozdrawiam wszystkich miłośników roślin takich jak ja

... Aniu, gdzieś się ukrywała przed nami z Takim ogrodem. Fantastycznie urządzony, jestem pod wrażeniem. Masz dwa oczka wodne i wodospady
 ... Aniu, gdzieś się ukrywała przed nami z Takim ogrodem. Fantastycznie urządzony, jestem pod wrażeniem. Masz dwa oczka wodne i wodospady   , jak najprędzej musisz wszystko dokładnie ukazać. Woda w grodzie to coś niesamowitego, jej szum i cała ta otoczka, to ambrozja dla człowieka. Te szczegóły i mnogość roślin budzą podziw. Czekam na kolejne odsłony i proszę, abyś napisała jak wielki jest ten twój mały raj i ile już lat  go masz
 , jak najprędzej musisz wszystko dokładnie ukazać. Woda w grodzie to coś niesamowitego, jej szum i cała ta otoczka, to ambrozja dla człowieka. Te szczegóły i mnogość roślin budzą podziw. Czekam na kolejne odsłony i proszę, abyś napisała jak wielki jest ten twój mały raj i ile już lat  go masz  .
 . 

więcej o swoim ogrodzie napisze wieczorem i dodam fotki kolejnych moich bylin,gdzie większoć z nich wyhodowałam z nasion np. różne rodzaje dzwonków karpackich.Jestem miłośniczką rozmnażania z nasion nawet bylin to ogromna frajda i satysfakcja
   więcej o swoim ogrodzie napisze wieczorem i dodam fotki kolejnych moich bylin,gdzie większoć z nich wyhodowałam z nasion np. różne rodzaje dzwonków karpackich.Jestem miłośniczką rozmnażania z nasion nawet bylin to ogromna frajda i satysfakcja   .Kiedyś miałam dużo róż pozostawiłam tylko pnące gdyż mam 2 jamniki które często kaleczyły się o kolce ich miejsce zajęły byliny,cały czas dążę do tego aby ogród kwitł od marca aż do października i listopada do wieczora pozdrawiam serdecznie wszystkich Anka
 .Kiedyś miałam dużo róż pozostawiłam tylko pnące gdyż mam 2 jamniki które często kaleczyły się o kolce ich miejsce zajęły byliny,cały czas dążę do tego aby ogród kwitł od marca aż do października i listopada do wieczora pozdrawiam serdecznie wszystkich Anka czekam :P  Aneczka
  czekam :P  Aneczka