Dziękuję wam serdecznie za miłe słowa, które jeszcze bardziej nakręcają mnie do nowych pomysłów i pracy.
Mój ogród jest rzeczywiście spory bo cała działka ma prawie 1700 m2 z czego część jest zajęta przez dom, w którym mieszkamy. Przód działki i jeden bok obsadzony jest różnymi rodzajami drzewek iglastych i liściastych drugi bok to żywopłot z ligustru a tył to zagonek z kwiatkami i różnościami. Całą reszta to trawnik, który od pewnego czasu zaczynam pomniejszać stopniowo o kolejne kawałki-najpierw było oczko wodne , potem altana a teraz zamrzyła mi się rabata na rośliny cebulowe. Naoglądałam się na forum tyle pięknych zdjęć i chcę mieć u siebie też tak pięknie. No i skoro w głowie powstał już pomysł to trzeba było znaleźć chętnych do pomocy. I w tym przypadku nie zawiódł mnie mój ukochany tatuś, który wytrwale spełnia moje zachcianki ogrodnicze wymagające sporej siły.
w tym miejscu zachciało mi się zlikwidować trawę bo widok z okna był jakiś taki nieciekawy
a to mój kochany i pracowity tatuś, który w ciągu godziny pozbył sie niepotrzebnej trawy
URL=
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/818 ... 5a662.html]

[/URL]
a reszta należała już do mnie i tak to wygląda w efekcie końcowym