W.o...Kotach - 3cz.(07.01-08.06)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
x_B-a
---
Od: 14 lip 2006, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

To podrzutek i też włóczęga. Przychodzi do mnie tylko na śniadanko. Później się prześpi i idzie na panienki. Szkoda, że go nie miałam od kociaczka, bo nie można go brać na ręce. Sam wchodzi na kolana, ale na ręce się nie da wziąć. Lubi pieszczoty takie psie - nie głaskanie, ale drapanie. Ta łatka jest fajna, bo jak postawi ogonek to wygląda raz jak wykrzyknik, a raz jak pytajnik.
old_I-s

Post »

Beatko, dobre ."Ta łatka jest fajna, bo jak postawi ogonek to wygląda raz jak wykrzyknik, a raz jak pytajnik". :;230
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Beo, piękny kotek i piękne fotki, zwłaszcza ta pierwsza, jest zjawiskowa :)
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

A moje kocięta rosną jak na drożdżach. Biegają i skaczą po całym mieszkaniu i wszędzie ich pełno.Trzeba bardzo uważać żeby nie rozdeptać jakiejś gadzinki. Zaczynają już same jeść i korzystać z kuwetki. Miło patrzeć jak rosną, ale też pojawia się smuteczek - bo coraz bliżej do rozstania z maluchami (niecierpliwie czekają na nich nowi właściciele) Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przed chwilą przyłapałam Mefistofelesa z kociętami. Zobaczcie jaki z niego fajny tata!
A na ostatnim zdjęciu prawie cała kocia rodzinka: mama Mikolina, tata Mefisto, Jeżynka i Demon (nie ma Stefana, który buszował w tym czasie w łazience) Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Tamka
50p
50p
Od: 13 sty 2008, o 14:43

Post »

Kurcze amba jakie świetne zdjęcie Mefisto, oczywiście wylądowało już na moim komputerze :lol: :lol: :lol: a kociaczki są przecudne wcale Ci się nie dziwię , że trudno się z nimi rozstać ale świadomość , że pójdą w dobre ręce rekompensuje wszystko. A ten co siedzi na "domku" to Demon :roll: Widzę , że Mefisto już jest zdrowy
Pozdrawiam Tamka
x_B-a
---

Post »

Przeurocza rodzinka. Nie martw się każdy rodzic kiedyś musi się rozstać ze swoim potomstwem.
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tamko Na kociej budce siedzi Jeżynka. Mefisto już dużo dużo lepiej, ale jest cały czas na specjalistycznej karmie, dostaje pastę na rozpuszczanie szczawianów w moczu i urosept. Pewnie taka sytuacja potrwa dłuższy czas.
Beo Ja wiem o tym jak to jest kiedy dorosłe dzieci opuszczają dom. Moje są już dorosłe i samodzielne. Pewnie że będzie mi smutno jak będę oddawać kociaki, ale trudno... to konieczność, nie mam warunków na to aby zostały u mnie. A nowe domki wybrałam bardzo rozważnie, myślę że będzie im tam dobrze i mam nadzieję na kontakt z ich właścicielami. Starsze rodzeństwo maluchów jest u moich znajomych i mam o nich informacje na bieżąco. Mam nadzieję że w tym przypadku też tak będzie.
Pozdrawiam wszystkich Maria
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Marysiu ,ale masz fajnie-mozesz całymi godzinami oglądać kociaki.To takie przyjemne zajęcie.One są urocze!!!Szkoda ,ze Stefan gdzies się zaszył
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Mój ogród:2007/08/09/10/11/12
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Anulko To prawda spędzam weekend obserwując harce maluchów, żeby Stefan nie popadł w kompleksy wklejam jego zdjęcia sprzed 15-tu minut . Oto Stefan przyłapany podczas włażenia na stołek Obrazek Obrazek Obrazek
x_B-a
---

Post »

Stefan jest super. Odnoszę wrażenie, że jest to imię w modzie. Moja szwagierka też ma kota Stefana ;:112.
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26

Post »

Wszystkie Stefany to psotniki.Widać ,ze nie daje za wygraną i koniecznie musi wejsć na stołek.A jakie ma mocne łapki-będzie z niego duzy kocur.
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Mój ogród:2007/08/09/10/11/12
Awatar użytkownika
dewuka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2008, o 13:37

Post »

Ale te maluchy już urosły. :shock: Prześliczne.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Oto kilka fotek moich kotek.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Grażyna.
kogro-linki
x_B-a
---

Post »

Grażynko toć to prawdziwa piękność i dama w każdym detalu. Ile wyniosłości....
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”