Nie sądziłam, że tak szybko minie prawie cały sezon z forum
 Nie sądziłam, że tak szybko minie prawie cały sezon z forum  Kilka zdjęć na początek.
 Kilka zdjęć na początek.
Purple Tiger, krzewuszka i liście czarnuszki.

Na koniec szalejący od lipca Bill MacKenzie.

Piękne wejście. Zwróciłam uwagę na liscie krzewuszki, mam chyba trochę podobną, chociaż jest tego parę odmian. Trzymam kciuki, aby zakwitła w przyszłym sezonie!
 Piękne wejście. Zwróciłam uwagę na liscie krzewuszki, mam chyba trochę podobną, chociaż jest tego parę odmian. Trzymam kciuki, aby zakwitła w przyszłym sezonie! w sezonie jesienno-zimowym będziemy rozmyślać o różach
 w sezonie jesienno-zimowym będziemy rozmyślać o różach 

Ta krzewuszka kwitła w zeszłym roku na różowo, potem kwiaty przebarwiały się na biało. Przez dłuższy czas była trójkolorowa.
 Ta krzewuszka kwitła w zeszłym roku na różowo, potem kwiaty przebarwiały się na biało. Przez dłuższy czas była trójkolorowa. O różach na pewno będziemy rozmyślać jeszcze przez długie lata
 O różach na pewno będziemy rozmyślać jeszcze przez długie lata  
  Może za chwilę się uda. Skoro od 5 lat rosną u mnie niekwitnące hortensje ogrodowe, to pełzanie też przetrzymam
 Może za chwilę się uda. Skoro od 5 lat rosną u mnie niekwitnące hortensje ogrodowe, to pełzanie też przetrzymam 

Bill faktycznie szaleje
 Bill faktycznie szaleje  

ależ widok w sam raz na początek nowego wątku
  ależ widok w sam raz na początek nowego wątku  

Jak szron osiądzie na przekwitłych kwiatostanach to oczu nie można od nich oderwać
 Jak szron osiądzie na przekwitłych kwiatostanach to oczu nie można od nich oderwać 

Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.