Witam z poniedziałkowym słoneczkiem
Dziękuję za tak liczne odwiedziny i mile słowa
Moniko, to właśnie to miejsce Jaki świat jest mały . W dzieciństwie całe wakacje spędzałam w tej okolicy. Teraz mieszkam stosunkowo niedaleko. Na pieszo raczej tam za daleko, ale już rowerem to niedzielną wyprawa w sam raz. Lubię kilka razy do roku obejść jeziorko, zobaczyć jak się zmienia.Przy samym kamieniu nawet sporo ludzi, ale dalej to już spokój i cisza. Mam jeszcze jedno ulubione . Lubygość-też pewnie znasz?

Bardzo lubię spacery i wyjazdy krajoznawcze. Na Kaszubach naprawdę sporo do oglądania.
O P. nie martw się, duży już chłopiec . No, ale my mamy już tak mamy, ze wydaje nam się, ze nikt tak nie zadba o nasze dzieci jak my. I to prawda. Ale dzieci muszą uczyć się samodzielności. Mój duży jutro wyjeżdża pod namiot...
Shirall Futrzaki, to pozoranty. Chociaż koty naprawdę nie wyławiają rybek, żaby to już inna historia
Drzewa owocowe tak już chyba mają, że nie każdy rok równie plenny. Grusze obsypane owocami, na jabłoni też sporo, ale na drugiej już oszczędniej. A śliwki mimo, ze pięknie wyglądają, robaczywe. śliwa chyba pójdzie pod topór.
ElzbietaaG udawacze i to nieźli W innych sytuacjach też potrafią...
Danusiu dzisiaj od rana

. Miejsce na wypad fajne. Mam jeszcze kilka takich w zanadrzu, żeby tylko pogoda dopisała i kondycja (noga)pozwoliła. Lubię takie mniej turystyczne zakątki
W ogrodzie jeszcze trochę kwitnie, ale już wyraźnie widać, ze lato ma się ku końcowi. Zaczynam myśleć o pracy
Zwierzaczki wyczochrane bardzo dziękują
Ja też za tyle miłych słów. Pozdrawiam
magenta Dziękuję
Chociaż jeden cały słoneczny dzień. Trzeba to wykorzystać. Bo nie wiadomo kiedy się powtórzy?
Iwonko, dziękuję

Plan był inny, ale ta maszyna nie zawsze chce się dostosować. Muszę się trochę z tym pobawić. Chciałam na jednej fotce pokazać urok tego miejsca.
W ogródku zaczyna się panoszyć jesień, niestety

Z futrzakami różnie, fajne

, chociaż też czasami dają popalić

no i trzeba po nich sprzątać. A że są kudłate...
Stasiu Zapraszam

Pięknych miejsc ci u nas pod dostatkiem
Futrzaki to komedianci. Ale rybki oszczędzają i naprawdę jeszcze żadna nie padła ich ofiarą. Żabom niestety nie przepuszczą...
Co do lobelii, to mnie uradowałaś.
Dziękuję
Kropeczko, to aktorki, które zasłużyły na miano Oskarów
Ewo, u mnie śliweczek sporo, ale z wkładką proteinową

Śliwa chyba pójdzie pod toporek. Jeszcze nigdy owoce nie były zdrowe. Po co mi takie drzewo
Inne drzewa ładnie owocują, ale maja już ponad 10 lat. Nie sadziliśmy ich. To zasługa poprzednich właścicieli, którzy chyba chcieli mieć sadek.