Życzę udanego urlopu i duuuużo
Pod gruszą...
- aagaaz
- 1000p

- Od: 7 maja 2011, o 10:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Pod gruszą...
Ostróżka super
i inne piękności
-
Adriano931
- ZBANOWANY
- Od: 4 lip 2010, o 10:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
mmm piękne liliowce.... już są piękne a co powiem jak się rozrosną heh
ostróżka też piękna .... też mi się kiedyś taka marzy heh 
- Jagusia
- 1000p

- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Piękne liliowce, ciemne, w moich kolorach
I malwy cudowne.... moje już rdza zaatakowała
U Ciebie z tym nie ma problemu?
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- Anjja
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 sie 2010, o 20:14
Co wizyta to piękniej i więcej kwiatuszków
Liliowce śliczne ale ten pełny to dopiero cudo i malwy... Malwy i wieś to coś co jest w moich wyobrażeniach nierozłączne. Marzę jak już zresztą pisałam o wiejskim domku i zawsze pojawia się w towarzystwie przepięknych malw. Twoje siedlisko to taki domek z moich marzeń 
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Moje wątki
Nie było mnie kilka dni a tu takie piękne malwy i przedszkole
Już sie dzieje a co bedzie za rok
Pięknie, Limelight wszędzie ją widzę a nie wiem nic na jej temat muszę chyba poczytać trochę bo ciekawa roślinka

Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
- joannakr0508
- 500p

- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Witaj Asiu pięknie u Ciebie coraz więcej kolorów róża widzę kwitnie tak jak i moje obie dały kwiaty fakt że tylko kilka ale to już coś pozdrawiam 
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lusia 57
- 1000p

- Od: 8 sty 2011, o 13:42
Ostróżka ma piękny, intensywnie niebieski kolor. Moja już przekwitła, ścięłam ją i czekam na następne kwitnienie. Ty odpoczywasz a ja od poniedziałku lub wtorku wybieram się na wieś do pracy. Już nie mogę się doczekać. Życzę miłego wypoczywania.
- oster
- 1000p

- Od: 9 mar 2011, o 15:09
Asieńko, witaj
Dobry sąsiad okazuje się często bliższy niż brat. A tu jeszcze jaki pomocny
To naprawdę skarb.
A starszym ludziom szkoda jest biednych roślinek, często traktują taką czynność jak podlanie ich
jako swój moralny obowiązek. Masz dużo szczęścia.
Bardzo podoba mi się ten berberysek, a ostróżkom także niczego nie brakuje. Ślicznie u Ciebie i swojsko.
Zaglądam regularnie i podziwiam. Tak się dobrze tu czuję, jak bym była u siebie. Strasznie Ci zazdroszczę reala

Zapomniałam dodać, że masz super przedszkole, a to co pokazałaś po malwach to hortensja? Ale ja jestem ciemna, co?

Dobry sąsiad okazuje się często bliższy niż brat. A tu jeszcze jaki pomocny
A starszym ludziom szkoda jest biednych roślinek, często traktują taką czynność jak podlanie ich
jako swój moralny obowiązek. Masz dużo szczęścia.
Bardzo podoba mi się ten berberysek, a ostróżkom także niczego nie brakuje. Ślicznie u Ciebie i swojsko.
Zaglądam regularnie i podziwiam. Tak się dobrze tu czuję, jak bym była u siebie. Strasznie Ci zazdroszczę reala
Zapomniałam dodać, że masz super przedszkole, a to co pokazałaś po malwach to hortensja? Ale ja jestem ciemna, co?
wpadłam do ciebie po przerwie,
bardzo ładne liliowce, miło patrzeć jak Twój ogród się rozwija:)
bardzo ładne liliowce, miło patrzeć jak Twój ogród się rozwija:)
Piękne ostróżki.
Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
Witajcie kochani
Już po urlopie, za dwa tygodnie następny wyjazd, ale na razie trochę posiedzę z Wami
Wczoraj pojechaliśmy na wieś. Nie ukrywam, że jechałam trochę z duszą na ramieniu, co tam zastaniemy po dwóch tygoniach, ale muszę przyznać, że nie było tak źle
Oprócz potwornie zachwaszczonych rabat i trawy do kolan nie zauważyłam żadnych strat.
Trawy niestety nie skosiliśmy, bo jest potwornie mokro, ale grządeczki sobie wypieliłam, przynajmniej z grubsza. Dopatrzyłam się też śladów nornicy, mam nadzieję, że tylko jednorazowo nas odwiedziła. Oby....
Fotek zrobiłam tylko parę, bo mokro i bez słonka, ale w następny weekend mam nadzieję to nadrobić
Boniu, Beciu, namawiam Was na liliowce, to niesamowicie wdzięczne kwiaty. Ja w tym roku posadziłam parę kępek od mojej Mamy i prawie wszystkie zakwitły. Są mało wymagające i szybko się rozrastają.
Emko, Osterku, Limelight to niesamowita hortensja. Teraz jej kwiatostany są właśnie limonkowe, a z biegiem czasu podobno robią się śnieżno białe, by przekwitając, zmienić kolor na różowy. Ja swoją kupiłam w tym roku, był to maleńki krzaczek, a teraz wygląda tak

Poza tym kwitnie następna ostróżka o lawendowym kolorze

Kwitnie jeszcze taka
Teraz pędzę do moich koników, a wieczorej zajrzę, co u Was słychać
Już po urlopie, za dwa tygodnie następny wyjazd, ale na razie trochę posiedzę z Wami
Wczoraj pojechaliśmy na wieś. Nie ukrywam, że jechałam trochę z duszą na ramieniu, co tam zastaniemy po dwóch tygoniach, ale muszę przyznać, że nie było tak źle
Oprócz potwornie zachwaszczonych rabat i trawy do kolan nie zauważyłam żadnych strat.
Trawy niestety nie skosiliśmy, bo jest potwornie mokro, ale grządeczki sobie wypieliłam, przynajmniej z grubsza. Dopatrzyłam się też śladów nornicy, mam nadzieję, że tylko jednorazowo nas odwiedziła. Oby....
Fotek zrobiłam tylko parę, bo mokro i bez słonka, ale w następny weekend mam nadzieję to nadrobić
Boniu, Beciu, namawiam Was na liliowce, to niesamowicie wdzięczne kwiaty. Ja w tym roku posadziłam parę kępek od mojej Mamy i prawie wszystkie zakwitły. Są mało wymagające i szybko się rozrastają.
Emko, Osterku, Limelight to niesamowita hortensja. Teraz jej kwiatostany są właśnie limonkowe, a z biegiem czasu podobno robią się śnieżno białe, by przekwitając, zmienić kolor na różowy. Ja swoją kupiłam w tym roku, był to maleńki krzaczek, a teraz wygląda tak

Poza tym kwitnie następna ostróżka o lawendowym kolorze

Kwitnie jeszcze taka
Teraz pędzę do moich koników, a wieczorej zajrzę, co u Was słychać
- bonia244
- 1000p

- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Kontakt:
Asiu jakie masz cudowne ostróżki i ta hortensja bajkkkkkkkkkaaaa
witaj po urlopie 
- Jagusia
- 1000p

- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Ostróżki śliczniutkie - zbieraj nasionka
a jak będziesz u pięknych to obcykaj i wrzuć fotki
a jak będziesz u pięknych to obcykaj i wrzuć fotki
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Witaj Asiu.
Piękna ostróżka, a moje już przekwitły, coś jest nie halo bo bardzo szybko skończyły, chyba mają wody za dużo.
Hortensja w tym roku chyba króluje, wszędzie na działkach gigantyczne 2 metrowe całe w kwiatach , szok. Lubię się im przyglądać, wyglądają niesamowicie, niczym wycięte z bibułki kwiatuszki i przyszpilone szpilką z takim perłowa kulką lakieru na łebku
a te co tak nieregularnie kwitną wyglądają jak skupisko kuleczek i satelitki kwiatowe naokoło nich. Rewelacja 
Piękna ostróżka, a moje już przekwitły, coś jest nie halo bo bardzo szybko skończyły, chyba mają wody za dużo.
Hortensja w tym roku chyba króluje, wszędzie na działkach gigantyczne 2 metrowe całe w kwiatach , szok. Lubię się im przyglądać, wyglądają niesamowicie, niczym wycięte z bibułki kwiatuszki i przyszpilone szpilką z takim perłowa kulką lakieru na łebku
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
-
heliofitka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Moje ostróżki już przycięte, a twoje jeszcze w pełnym rozkwicie.
Muszę przyznać, że są wyjątkowo piękne
Hortensja niesamowita...ach ten limonkowy kolor
Muszę przyznać, że są wyjątkowo piękne
Hortensja niesamowita...ach ten limonkowy kolor