Co do liliowca to naprawdę już nie pamiętam , czy go Tobie wysyłałam, bardzo możliwe, bo gdzieś wysyłałam, tylko nie pamiętam gdzie
 Jest naprawdę świetny, nawet jako młoda niewielka roślinka wspaniale , obficie kwitnie
 Jest naprawdę świetny, nawet jako młoda niewielka roślinka wspaniale , obficie kwitnie  
 Ido cieszę się , że podoba Ci się fotka

Ja na liliowce też zachorowałam na Forum....wcześniej nawet nie wiedziałam, ze jest taki ogrom przepięknych odmian....a jak się dowiedziałam, to wpadłam po uszy

Martuś hortensje już pięknie kwitną, a ja wciąż chodzę i nie mogę się nimi nacieszyć

Lilie kocham od zawsze
 każda, która zakwita wydaje mi sie najpiękniejsza....do czasu, aż zakwitnie kolejna
 każda, która zakwita wydaje mi sie najpiękniejsza....do czasu, aż zakwitnie kolejna  Nie potrafie wybrać najpiękniejszej....wszystkie u mnie są na pierwszym miejscu.
 Nie potrafie wybrać najpiękniejszej....wszystkie u mnie są na pierwszym miejscu.Co do liliowców, toteż najbardziej lubię te o intensywnych i ciemnych barwach.
Jagusiu niestety jednoroczna, a szkoda.....
Aguś wizyta wspaniała i niestety jak zawsze zbyt krótka. Aż szkoda było wypuścić takich przemiłych gości

Daluś jest tyle różnych kwiatuszków, aż korci, żeby je wszystkie posadzić, ale niestety masz całkowitą rację musimy nauczyć sie wybierać. U mnie w tym roku trafiło na sanwitalie i bakopy jako towarzystwo dla czerwonych pelargonii i pomarańczowo-różowych lantan
 W przyszłym roku będzie pewnie coś innego
 W przyszłym roku będzie pewnie coś innego   
 Joluś, Andrzejku, Gosiu, Ulu, Moniś, Aguś, Jolu, Aniu, Izuś, Aguś, Lucy kochani serdecznie dziękuję za gratulacje i Wasze głosy

. Jestem szczęśliwa, że uznaliście że zasłużyłam na wygraną
  . Jestem szczęśliwa, że uznaliście że zasłużyłam na wygraną    

Witam Agnieszko
 Witam Agnieszko  

Ja muszę koniecznie uzupełnić ich brak
 Ja muszę koniecznie uzupełnić ich brak