chatte Izo na tej rabatce na podniesieniu w kamykach niestety żurawki zmarzły , więc teraz powsadzałam takie które już mam to tak w razie czego -(żeby nie było mi ich szkoda)

Jukka u mnie też długo nie kwitła bodaj 4 lata teraz nadrabia zaległości ....troszeczkę jej sypnęłam obornika z torebki

Dzwoneczek .... to dałam ciała ta fotka miała pokazać tą roślinkę z nim rosnącą która rozchodzi się o żółtych kwiatuszkach ,a pełni kwitnienia dzwonka nie złapałam a było bardzo dużo kwiatuszków
AGNESS Aga ślicznie mi kwitła żeby nie te codzienne deszcze to by jeszcze me oko cieszyła a tak to pokładała się i gniła

Twoja musi pewnie się rozrosnąć to i kwiatków będzie więcej
kogra Grażynko na pewno nadrobią teraz zbierają siłę by za rok się zaprezentować
Sadzę - przesadzam więc ciągle co niektórzy zmieniają miejsce

to może jeszcze raz ostatnie nowinki z osobna
Tawułka ale jaka nie wiem nazwę zapodziałam 3 szt....może goldflame jak się przebarwi na jesień.... troszeczkę żałuję teraz że wzięłam jednakowe

Perukowiec purpurowy od dawna mi się podobał i krzewuszka alexandra -te kwiatki a listki jeszcze ładniejsze

wierzba hakuro nishiki zamieszkała w rojnikach i pięciornik krzewiasty goldfinger już go przesadziłam w inne miejsce o w to co jest teraz na zdjęciu

i piękność hortensja bukietowa odm. phantom najpierw blady limonkowy kolorek teraz kremowy i delikatnie pachnie a kwiat coraz większy

jeszcze jedna by mi się przydała może anabel chyba to ją u was podziwiam ....

szałwia nemorosz marcus nabytek zeszłoroczny w tym zakwitła coś wspaniałego , niewielka ale ta kępka mówi sama za siebie

U mnie dziś deszczowo ale rano coś tam przesadziłam a w między czasie czyszczę płytki w łazięce "remoncik":wit