Ale nie brakuje też pięknych roślin, kwitnących i cieszących oczy! Żurawki kwitną prześlicznie, a róże - róże zawsze były u Ciebie całe w kwiatach!

Z żurawek  najwięcej i ładniusiego kwiatka ma zielona strawberry swirl. i chyba w pełni kwiatem nadrabia
 Z żurawek  najwięcej i ładniusiego kwiatka ma zielona strawberry swirl. i chyba w pełni kwiatem nadrabia   

miło Cię gościć i oczywiście zaglądaj do mojego wątku jak najczęściej  :P
  miło Cię gościć i oczywiście zaglądaj do mojego wątku jak najczęściej  :P  Jolu to jest rabatka na podniesieniu w zeszłym roku posadziłam tam żurawki niestety zmarzły z 10 zostały 4 ,więc teraz wsadziłam tam takie które mam wsadzone gdzie indziej ....a całość to dwie rabatki taki miszmasz na środku irga i tuja płożące i w rogu żurawki
  Jolu to jest rabatka na podniesieniu w zeszłym roku posadziłam tam żurawki niestety zmarzły z 10 zostały 4 ,więc teraz wsadziłam tam takie które mam wsadzone gdzie indziej ....a całość to dwie rabatki taki miszmasz na środku irga i tuja płożące i w rogu żurawki   

Tak sobie myślałam , żeby u siebie na brzegach żwirowych schodków posadzić
 Tak sobie myślałam , żeby u siebie na brzegach żwirowych schodków posadzić   

)
 ) 

U mnie w tym roku marne, po jednym kwiatostanie......mam nadzieję, ze za rok będzie lepiej
  U mnie w tym roku marne, po jednym kwiatostanie......mam nadzieję, ze za rok będzie lepiej   

Jukka  u mnie też długo nie kwitła bodaj 4 lata teraz nadrabia zaległości ....troszeczkę jej sypnęłam obornika z torebki
  Jukka  u mnie też długo nie kwitła bodaj 4 lata teraz nadrabia zaległości ....troszeczkę jej sypnęłam obornika z torebki   Dzwoneczek ....  to dałam ciała ta fotka miała pokazać tą roślinkę z nim rosnącą która  rozchodzi się o żółtych kwiatuszkach ,a pełni kwitnienia dzwonka nie złapałam a było bardzo dużo kwiatuszków
   Dzwoneczek ....  to dałam ciała ta fotka miała pokazać tą roślinkę z nim rosnącą która  rozchodzi się o żółtych kwiatuszkach ,a pełni kwitnienia dzwonka nie złapałam a było bardzo dużo kwiatuszków   
  Twoja musi pewnie się rozrosnąć to i kwiatków będzie więcej
 Twoja musi pewnie się rozrosnąć to i kwiatków będzie więcej   

to może jeszcze raz ostatnie nowinki z osobna
  to może jeszcze raz ostatnie nowinki z osobna  

jeszcze jedna by mi się przydała może anabel chyba to ją u was podziwiam ....
  jeszcze jedna by mi się przydała może anabel chyba to ją u was podziwiam ....