Mój kącik różany jest jeszcze w powijakach,ale mam zamiar co roku powiększać go o nowe odmiany. Jesienią uśmiechnę się do ciebie o korepetycje różane

Iza, będzie ich jeszcze więcej. To dopiero początek wycieczki.tu.ja pisze:Zaserwowałaś tak piękne widoki, że zapierają dech. Nie tylko te francuskie...
Alu,AlcaM pisze:.....Mój kącik różany jest jeszcze w powijakach,ale mam zamiar co roku powiększać go o nowe odmiany. Jesienią uśmiechnę się do ciebie o korepetycje różane ...
AniuAniaDS pisze:Muszę sobie w końcu zrobić chociaż jedną rabatę z takim bukszpanowym obrzeżem.
Coś pięknego .....
Oliwko,oliwka pisze:Przepiękny, bajeczny i cudowny! To tyle na szybko.
Ogród oczywiście w moim ukochanym stylu, czyli busz i tajemnicze zakątki. Jestem zupełnie oczarowana.
Choć muszę powiedzieć, że na hasło "dom" wyobrażam sobie coś nieco odmiennego od tej ...rezydencji
Wiesiu,abeille pisze:Rezydencja czy raczej pałacyk? Na pewno miło im się mieszka w domu otoczonym tak pieknym ogrodem. Ale że też
im się chce utrzymywać taki piękny i ogromny ogród. To musi kosztować fure pieniędzy i wielu ogrodników....aby tak dobrze o niego zadbać. Widoczki zapierajace dech, choć Twój ogród Krysiu bardzo lubię i ma takie bardziej
'ludzkie' wymiary ....
Beatkolelumpolelum pisze:......Ten ogród zupełnie czarodziejski i rozmiary wcale mnie nie przerażają, no, ale ja lubię się rzucać z motyką na słońce .... ....Świetna wycieczka- tyle inspiracji
100krotka pisze:... no i jeszcze jedno zwróciło mojauwagę, pięknie wyglądają u Ciebie kwiaty pęcherznicy, ma doskonałe stanowisko pod tym względem
amba19 pisze:... - jaki piękny i dzielny twój Versicolor! Taki mały badylek i już zakwitł ..Muszę się też pochwalić, że mój V. ma pączek, który wyrósł już u mnie...
lelumpolelum pisze:.....Ja zawsze jestem pełna werwy i zapału, .. mam okrutnie ciężką łapę do lilii ale już zaczęłam nad tym pracować. A jak kuracja się powiedzie- sprawimy sobie martagonka...
Dzidziu,Zabeczka101059 pisze:Dzięki za kolejny cudowny ogród ....
Iza,izaziem pisze:Krysiu, zapraszasz na podskubanie liliowców....ale trzeba im dać jeszcze czas bo przecież dopiero ruszyły.A tak w ogóle to gdzie Ty je chowasz? ...A może podsuniesz mi jakiś pomysł na roślinkę którą posadzę przy bramie wjazdowej......Chciałam jakieś pnącze, nie wiem czy zaryzykować jakąś róże?!