ps. Jolu nierób tego swoim fanką -chwalić się będziesz zimą - pamiętaj o fotkach
Tajemniczy ogród Joli i Adama
Re: Tajemniczy ogród Joli i Adama
ps. Jolu nierób tego swoim fanką -chwalić się będziesz zimą - pamiętaj o fotkach
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie jak u Reni fotki nie otwieraja się.Zpodlewaniem też masz trochę roboty.Przypomnij jaki duży masz ogród?
- jola1010

- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
agusia2410
Pomysł na warzywniak zrodził się w ostatniej chwili przy przerabianiu tej częściale już widzę ,że warto było.
A przycinać iglaczki to ja lubię - chociaż fryzjerką nie jestem jakoś tam to strzyżenie wychodzi
Reni4 Witam Wiem ,że fotki z początku wątku są niedostępne ale tak mnie wykiwał fotosik
Każdy ogród ma swoją duszę ,w każdym zadbanym ogrodzie jest co podziwiać . Tak już chyba jest ,że czasami chwalimy kogoś, a nie cenimy swojego. Ale ja też tak mam - znam swoje niedociągnięcia i czarne punkty w ogrodzie i też mam jeszcze wiele do zrobienia
A oglądając Wasze bajkowe widoczki i śliczne ogrodowe kompozycje też wpadam w kompleksy
A formowanie -to moim zdaniem świetna sztuka - jak się nie uda to wystarczy poczekać - odrośnie
dawidbanan Na razie nie było kłopotu jesienią z liśćmi - jest troszeczkę zbierania ale dajemy radę. Nie kupuję już takich wynalazków typu dmuchawa - kiedyś zakupiliśmy rozdrabniacz do gałęzi i marny z niego pożytek
Beata T Zdjęć z drogi na razie nie będzie , bo po pierwsze nie wszystko jeszcze nadaje się do sfocenia
a po drugie jak pokażę wszystko na raz nie będziecie chcieli mnie już odwiedzać - a tak zawsze kryje się jakaś tajemnica
Fotki robótkowe są ale czas....
malgocha1960
Całość gruntów , o którą musimy zadbać to ok 30 arów z czego kawalątek przejął konik
A co do podlewania to ganiam z konewką i ganiam jak jest upał to dwa razy dziennie - ale podlewam tylko doniczkowe. Wiesz co to znaczy też masz "troszeczkę" doniczkowych
Pozdrawiam Jola.
Reni4 Witam Wiem ,że fotki z początku wątku są niedostępne ale tak mnie wykiwał fotosik
Każdy ogród ma swoją duszę ,w każdym zadbanym ogrodzie jest co podziwiać . Tak już chyba jest ,że czasami chwalimy kogoś, a nie cenimy swojego. Ale ja też tak mam - znam swoje niedociągnięcia i czarne punkty w ogrodzie i też mam jeszcze wiele do zrobienia
dawidbanan Na razie nie było kłopotu jesienią z liśćmi - jest troszeczkę zbierania ale dajemy radę. Nie kupuję już takich wynalazków typu dmuchawa - kiedyś zakupiliśmy rozdrabniacz do gałęzi i marny z niego pożytek
Beata T Zdjęć z drogi na razie nie będzie , bo po pierwsze nie wszystko jeszcze nadaje się do sfocenia
Fotki robótkowe są ale czas....
malgocha1960
A co do podlewania to ganiam z konewką i ganiam jak jest upał to dwa razy dziennie - ale podlewam tylko doniczkowe. Wiesz co to znaczy też masz "troszeczkę" doniczkowych
Pozdrawiam Jola.
- jola1010

A deszczysko leje, zimno na dworze humor poprawić forum tylko może ... ha ha
ale mi się zrymowało.
Tyle czasu nic nie pokazywałam ,a to teraz Was troszeczkę jeszcze pomęczę ogólnymi widoczkami z tyłu ogrodu:

Pozdrawiam Jola.
Tyle czasu nic nie pokazywałam ,a to teraz Was troszeczkę jeszcze pomęczę ogólnymi widoczkami z tyłu ogrodu:
Pozdrawiam Jola.
- Reni4

- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Żeby to tylko takie męczarnie człek przechodził
więc mecz kobieto częściej
Cudownie tu...a kamienia to u Ciebie dostatek wszelki
Piękne kompozycje..mosteczek uroczy..
Cudownie tu...a kamienia to u Ciebie dostatek wszelki
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Nie no...Ja powinienem mieć zakaz wstępu do tego wątku, bo tu zaraz zawału dostanę..
Cudnie!
Cudnie!
-
jola z izer
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 9 paź 2010, o 15:40
Dopiero byłam u Ciebie, a tu znów tyle pięknych widoczków pokazałaś. Masz ogród niezwykły
po pierwsze ze względu na ukształtowanie terenu, a po drugie ze względu na sposób wykorzystania tego atutu. I nie dziwię się Twoim fanom - znanym i nieznanym, że fotografują, filmują. Mój ogród, to kopciuszek w porównaniu z Twoim.
Pisałam o wysyłce paczuszki, ale może chcesz przyjechać
Daj znać. 
Pisałam o wysyłce paczuszki, ale może chcesz przyjechać
- jola1010

Reni4
Oj ja dzisiaj też doładowałam akumulatorki w Waszych ogrodach.
dawidbanan Dawidzie tak mnie ubawiłeś w swoim wątku ...
Gdyby pomoc medyczna była potrzebna - damy radę
jola z izer Mówiłam ,że będę męczyła swoimi widoczkami...
Nie bądź taka skromna -kopciuszek też jest piękny
Bardzo chętnie możemy się spotkać jesienią kiedy to można coś ukopać , wymienić - zapraszam również do siebie.
Pozdrawiam Jola.
dawidbanan Dawidzie tak mnie ubawiłeś w swoim wątku ...
jola z izer Mówiłam ,że będę męczyła swoimi widoczkami...
Bardzo chętnie możemy się spotkać jesienią kiedy to można coś ukopać , wymienić - zapraszam również do siebie.
Pozdrawiam Jola.
-
leszczyna

- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
JOLA
....tak na króciutko, bo pora na odwiedziny nie ta ale wpisuję się oby wątek mi nie umknął...
...same uroczysko a ja tylko tak szybciutko pobiegałam po Twoich ścieżynkach.....uroczo u Ciebie...przyjdę na herbatkę...
...same uroczysko a ja tylko tak szybciutko pobiegałam po Twoich ścieżynkach.....uroczo u Ciebie...przyjdę na herbatkę...
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
O wow
Cudnie jest
Wspaniałe aranżacje,miejsce do odpoczynku i rosliny przyprawiają o zawrót głowy-gratuluję 
Cudnie jest
-
jola z izer
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 9 paź 2010, o 15:40
Jolu, ta uwaga o paczuszce nie była przeznaczona dla Ciebie, przepraszam. Pogoda widać mnie zamuliła i pomyliły mi się kierunki. Ale cała reszta jak najbardziej, o Twoim ogrodzie. Dziś pogoda jeszcze bardziej masakryczna, brrr.
- jola1010

leszczyna Witaj
Zapraszam na dłuższy sapcer i nawet na
mme33 Dzięki
I zapraszamy częściej.
jola z izer Jolu damu radę i z paczuszką i z odwiedzinkami
Pozdrawiam Jola.
mme33 Dzięki
jola z izer Jolu damu radę i z paczuszką i z odwiedzinkami
Pozdrawiam Jola.
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu piękne ujęcia Twojego ogródka, uwielbiam Twoje klimatyczne, wypielęgnowane zakątki 
- jola1010

Joluś
no to jeszcze na dobranoc taki widoczek:

Pozdrawiam Jola - jutro fajniutkie zdjęcie naszego dzisiejszego prezenciku do ogrodu
Pozdrawiam Jola - jutro fajniutkie zdjęcie naszego dzisiejszego prezenciku do ogrodu
-
leszczyna

- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
JOLA....sok malinowy przywiozę...do 
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna