agusia2410 
Pomysł na warzywniak zrodził się w ostatniej chwili przy przerabianiu tej częściale już widzę ,że warto było.

A przycinać iglaczki to ja lubię - chociaż fryzjerką nie jestem jakoś tam to strzyżenie wychodzi
Reni4 Witam Wiem ,że fotki z początku wątku są niedostępne ale tak mnie wykiwał fotosik
Każdy ogród ma swoją duszę ,w każdym zadbanym ogrodzie jest co podziwiać . Tak już chyba jest ,że czasami chwalimy kogoś, a nie cenimy swojego. Ale ja też tak mam - znam swoje niedociągnięcia i czarne punkty w ogrodzie i też mam jeszcze wiele do zrobienia

A oglądając Wasze bajkowe widoczki i śliczne ogrodowe kompozycje też wpadam w kompleksy

A formowanie -to moim zdaniem świetna sztuka - jak się nie uda to wystarczy poczekać - odrośnie
dawidbanan Na razie nie było kłopotu jesienią z liśćmi - jest troszeczkę zbierania ale dajemy radę. Nie kupuję już takich wynalazków typu dmuchawa - kiedyś zakupiliśmy rozdrabniacz do gałęzi i marny z niego pożytek
Beata T Zdjęć z drogi na razie nie będzie , bo po pierwsze nie wszystko jeszcze nadaje się do sfocenia

a po drugie jak pokażę wszystko na raz nie będziecie chcieli mnie już odwiedzać - a tak zawsze kryje się jakaś tajemnica
Fotki robótkowe są ale czas....
malgocha1960 
Całość gruntów , o którą musimy zadbać to ok 30 arów z czego kawalątek przejął konik
A co do podlewania to ganiam z konewką i ganiam jak jest upał to dwa razy dziennie - ale podlewam tylko doniczkowe. Wiesz co to znaczy też masz "troszeczkę" doniczkowych
Pozdrawiam Jola.