Tajemniczy ogród Joli i Adama

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Re: Tajemniczy ogród Joli i Adama

Post »

:;230 :;230 :;230 no to zrobiło się bardzo tajemniczo ....Jolu to czy i ja mogę Cię wysłać na ten spacerek z aparatem od góry(gdzie ci ludzie tak Cię podglądają) bo sama nie dam rady a musisz mi uwierzyć że z chęcią i to ogromną bym tam do Ciebie przywędrowała :lol:
ps. Jolu nierób tego swoim fanką -chwalić się będziesz zimą - pamiętaj o fotkach :lol:
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

U mnie jak u Reni fotki nie otwieraja się.Zpodlewaniem też masz trochę roboty.Przypomnij jaki duży masz ogród?
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

agusia2410 :wit Pomysł na warzywniak zrodził się w ostatniej chwili przy przerabianiu tej częściale już widzę ,że warto było. ;:108 A przycinać iglaczki to ja lubię - chociaż fryzjerką nie jestem jakoś tam to strzyżenie wychodzi :;230

Reni4 Witam Wiem ,że fotki z początku wątku są niedostępne ale tak mnie wykiwał fotosik ;:223
Każdy ogród ma swoją duszę ,w każdym zadbanym ogrodzie jest co podziwiać . Tak już chyba jest ,że czasami chwalimy kogoś, a nie cenimy swojego. Ale ja też tak mam - znam swoje niedociągnięcia i czarne punkty w ogrodzie i też mam jeszcze wiele do zrobienia ;:108 ;:108 A oglądając Wasze bajkowe widoczki i śliczne ogrodowe kompozycje też wpadam w kompleksy :;230 A formowanie -to moim zdaniem świetna sztuka - jak się nie uda to wystarczy poczekać - odrośnie :;230

dawidbanan Na razie nie było kłopotu jesienią z liśćmi - jest troszeczkę zbierania ale dajemy radę. Nie kupuję już takich wynalazków typu dmuchawa - kiedyś zakupiliśmy rozdrabniacz do gałęzi i marny z niego pożytek ;:108

Beata T Zdjęć z drogi na razie nie będzie , bo po pierwsze nie wszystko jeszcze nadaje się do sfocenia :oops: :oops: a po drugie jak pokażę wszystko na raz nie będziecie chcieli mnie już odwiedzać - a tak zawsze kryje się jakaś tajemnica :;230

Fotki robótkowe są ale czas....

malgocha1960 :wit Całość gruntów , o którą musimy zadbać to ok 30 arów z czego kawalątek przejął konik ;:7
A co do podlewania to ganiam z konewką i ganiam jak jest upał to dwa razy dziennie - ale podlewam tylko doniczkowe. Wiesz co to znaczy też masz "troszeczkę" doniczkowych :;230

Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A deszczysko leje, zimno na dworze humor poprawić forum tylko może ... ha ha :;230 ale mi się zrymowało.
Tyle czasu nic nie pokazywałam ,a to teraz Was troszeczkę jeszcze pomęczę ogólnymi widoczkami z tyłu ogrodu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

Żeby to tylko takie męczarnie człek przechodził ;:7 więc mecz kobieto częściej ;:138
Cudownie tu...a kamienia to u Ciebie dostatek wszelki ;:180 Piękne kompozycje..mosteczek uroczy..
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22

Post »

Nie no...Ja powinienem mieć zakaz wstępu do tego wątku, bo tu zaraz zawału dostanę..
Cudnie! :shock:
jola z izer
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 paź 2010, o 15:40

Post »

Dopiero byłam u Ciebie, a tu znów tyle pięknych widoczków pokazałaś. Masz ogród niezwykły ;:108 po pierwsze ze względu na ukształtowanie terenu, a po drugie ze względu na sposób wykorzystania tego atutu. I nie dziwię się Twoim fanom - znanym i nieznanym, że fotografują, filmują. Mój ogród, to kopciuszek w porównaniu z Twoim.
Pisałam o wysyłce paczuszki, ale może chcesz przyjechać :?: Daj znać. ;:196
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Reni4 ;:196 Oj ja dzisiaj też doładowałam akumulatorki w Waszych ogrodach. ;:108

dawidbanan Dawidzie tak mnie ubawiłeś w swoim wątku ... :;230 :;230 Gdyby pomoc medyczna była potrzebna - damy radę :;230

jola z izer Mówiłam ,że będę męczyła swoimi widoczkami... ;:108 Nie bądź taka skromna -kopciuszek też jest piękny ;:108
Bardzo chętnie możemy się spotkać jesienią kiedy to można coś ukopać , wymienić - zapraszam również do siebie.

Pozdrawiam Jola.
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

JOLA :wit :wit ....tak na króciutko, bo pora na odwiedziny nie ta ale wpisuję się oby wątek mi nie umknął...
...same uroczysko a ja tylko tak szybciutko pobiegałam po Twoich ścieżynkach.....uroczo u Ciebie...przyjdę na herbatkę...
Awatar użytkownika
mme33
1000p
1000p
Od: 26 lis 2008, o 21:26

Post »

O wow :shock:
Cudnie jest ;:180 Wspaniałe aranżacje,miejsce do odpoczynku i rosliny przyprawiają o zawrót głowy-gratuluję ;:63
Magdalena pozdrawia :)
Zapraszam do ogrodu
jola z izer
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 paź 2010, o 15:40

Post »

Jolu, ta uwaga o paczuszce nie była przeznaczona dla Ciebie, przepraszam. Pogoda widać mnie zamuliła i pomyliły mi się kierunki. Ale cała reszta jak najbardziej, o Twoim ogrodzie. Dziś pogoda jeszcze bardziej masakryczna, brrr.
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

leszczyna Witaj :wit Zapraszam na dłuższy sapcer i nawet na ;:136

mme33 Dzięki :wit I zapraszamy częściej.

jola z izer Jolu damu radę i z paczuszką i z odwiedzinkami ;:108

Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jolu piękne ujęcia Twojego ogródka, uwielbiam Twoje klimatyczne, wypielęgnowane zakątki ;:196
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Joluś ;:180 no to jeszcze na dobranoc taki widoczek:

Obrazek

Pozdrawiam Jola - jutro fajniutkie zdjęcie naszego dzisiejszego prezenciku do ogrodu :heja
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

JOLA....sok malinowy przywiozę...do ;:136
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”