Małgosiu tak ładnie można pokazywać na zdjęciach tylko to co jest atrakcyjne a resztę...zataić
 Małgosiu tak ładnie można pokazywać na zdjęciach tylko to co jest atrakcyjne a resztę...zataić bardzo dziękuję za tak miłe fiu fiu
 fajnie że cię poznałam musisz kiedyś się wybrać do mojego " nic" i zobaczysz sama moje sadzoneczki
  fajnie że cię poznałam musisz kiedyś się wybrać do mojego " nic" i zobaczysz sama moje sadzoneczki  

Małgosiu tak ładnie można pokazywać na zdjęciach tylko to co jest atrakcyjne a resztę...zataić
 Małgosiu tak ładnie można pokazywać na zdjęciach tylko to co jest atrakcyjne a resztę...zataić  fajnie że cię poznałam musisz kiedyś się wybrać do mojego " nic" i zobaczysz sama moje sadzoneczki

aż miło patrzeć
 aż miło patrzeć 

cześć Michał
 cześć Michał   dzięki
 dzięki   niestety moje iglaczki nie są tak doskonałe jak twoje-kilka ma tylko po 1 cm wzrostu
 niestety moje iglaczki nie są tak doskonałe jak twoje-kilka ma tylko po 1 cm wzrostu   kiedy to maleństwo urośnie
 kiedy to maleństwo urośnie  u mnie też gliniasta ziemia więc trzeba troszkę pomyśleć zanim coś się posadzi(ale niekiedy zapominam zauroczona roślinką
 u mnie też gliniasta ziemia więc trzeba troszkę pomyśleć zanim coś się posadzi(ale niekiedy zapominam zauroczona roślinką  i są skutki)... mam już nawet kompost-na razie w oponach
 i są skutki)... mam już nawet kompost-na razie w oponach   podpowiec mi jakie iglaczki ładnie u ciebie rosną i nie chorują zbyt często i nadawały by się na żywopłot?
 podpowiec mi jakie iglaczki ładnie u ciebie rosną i nie chorują zbyt często i nadawały by się na żywopłot? Nostalgia też mi się podoba ale to moje pierwsze doświadczenia z różami więc pilnuj mnie i podpowiadaj "jak chłopu na miedzy" jak je traktować to będą tak pięknie wyglądały jak twoje
 Nostalgia też mi się podoba ale to moje pierwsze doświadczenia z różami więc pilnuj mnie i podpowiadaj "jak chłopu na miedzy" jak je traktować to będą tak pięknie wyglądały jak twoje  
  )
 )
 i ja ci życzę wesołej niedzieli
  i ja ci życzę wesołej niedzieli
 może zgłoś się do mnie po deseczki
 może zgłoś się do mnie po deseczki 

..przepraszam i ja za nalot do Twojego ogródka ...to było po drodze i okazja
  ..przepraszam i ja za nalot do Twojego ogródka ...to było po drodze i okazja  

pychota !!!!
  pychota !!!! i podziękowanie dla Mistrzyni wypieków
 i podziękowanie dla Mistrzyni wypieków   Powiedz mi co chciałabyś zmienić lub zrobić w swoim i tak pięknym ogródku a ja pomyślę przy następnej wizycie jak sobie przycupnę częstując się Twoimi wspaniałymi wypiekami i podumam może coś wpadnie mi do głowy   i coś Ci się spodoba ha ha pozdrowionka pa
 Powiedz mi co chciałabyś zmienić lub zrobić w swoim i tak pięknym ogródku a ja pomyślę przy następnej wizycie jak sobie przycupnę częstując się Twoimi wspaniałymi wypiekami i podumam może coś wpadnie mi do głowy   i coś Ci się spodoba ha ha pozdrowionka pa  

wtedy ja piach w kieszeniach bedę wynosiła
 wtedy ja piach w kieszeniach bedę wynosiła  -miło mi było
 -miło mi było  

...ale deseczki to zawsze sie mogą przydać i kiedyś naszykuję sobie taki z prawdziwego zdarzenia tylko pomyślę jak go przed tym dziobactwem zabezpieczyć-może ty masz jakiś przepis?
 ...ale deseczki to zawsze sie mogą przydać i kiedyś naszykuję sobie taki z prawdziwego zdarzenia tylko pomyślę jak go przed tym dziobactwem zabezpieczyć-może ty masz jakiś przepis? szkoda że tak króciutko i szybciutko a ja też taki nalot planuję -obiecuję
 szkoda że tak króciutko i szybciutko a ja też taki nalot planuję -obiecuję  

i ja lubie jak w ogrodzie jest "coś jeszcze" dziękuję
 i ja lubie jak w ogrodzie jest "coś jeszcze" dziękuję   
  no to umawiamy się na degustację???
 no to umawiamy się na degustację???  za sadzoneczkę-już szykuję miejsce! Mnie przeraża to raczkowanie w temacie RÓŻE ale może jak już jesteśmy na FO to jakoś bedziemy sobie radziły-a warto sie postarać bo są cudne jak kwitną
 za sadzoneczkę-już szykuję miejsce! Mnie przeraża to raczkowanie w temacie RÓŻE ale może jak już jesteśmy na FO to jakoś bedziemy sobie radziły-a warto sie postarać bo są cudne jak kwitną  ...a ty już masz takie piękne roślinki i tyle rozrośniętych okazów że na pewno instynktownie wiesz co i jak?!!!a czym pryskasz od mszycy?(moje dzikie chyba po oprysku od mszycy troszkę sie podpaliły-nie wiem czy powinnam je pryskać...)
 ...a ty już masz takie piękne roślinki i tyle rozrośniętych okazów że na pewno instynktownie wiesz co i jak?!!!a czym pryskasz od mszycy?(moje dzikie chyba po oprysku od mszycy troszkę sie podpaliły-nie wiem czy powinnam je pryskać...) to może degustacja na miejscu by sie przydała?Ja myślę gdzie i jak wykonać maleńkie miejsce na hosty i poszukuje czegoś co by zacieniło mi miejsce przy siatce...a moze gdzieś indziej...ależ jestem niezdecydowana
  to może degustacja na miejscu by sie przydała?Ja myślę gdzie i jak wykonać maleńkie miejsce na hosty i poszukuje czegoś co by zacieniło mi miejsce przy siatce...a moze gdzieś indziej...ależ jestem niezdecydowana  normalnie jesteś tu niezbędna
  normalnie jesteś tu niezbędna 

z pozdrowieniami...................
  z pozdrowieniami...................