powtórka z rozrywki.
Słodziaki wychodzą z norek i "pędzą" do zbiornika wodnego oddalonego o parę kilometrów, więc
nie mają czasu na zabawę z kotami
 , więc koty takich małych to chyba nawet nie widziały.
 , więc koty takich małych to chyba nawet nie widziały.Czy to jest żółw błotny? Chyba masz w ogródku jedno z najrzadszych zwierząt w Polsce.marcyjanna pisze:Gościówy przychodzą na początku czerwca

W tym roku już 3 samiczki złozyły jaja u nas. Tzn widziałam 3, a ile przeszło niezauważonych, to tylko one wiedzą. Gorzej, że muszę sie już teraz wstrzymać z pracami kopalnymi, bo mogłoby dojść do tragedii.
 W tym roku już 3 samiczki złozyły jaja u nas. Tzn widziałam 3, a ile przeszło niezauważonych, to tylko one wiedzą. Gorzej, że muszę sie już teraz wstrzymać z pracami kopalnymi, bo mogłoby dojść do tragedii.

Żebym się kiedys nie zdziwiła, jak obudzę się pewnego, pięknego dnia i zobaczę manifestację Zielonych pod oknem
  Żebym się kiedys nie zdziwiła, jak obudzę się pewnego, pięknego dnia i zobaczę manifestację Zielonych pod oknem  Dementuję! nie ma u mnie żadnych żółwi, jeży, zaskrońców, ropuch, nie spacerują czaple, bociany ani dudki
  Dementuję! nie ma u mnie żadnych żółwi, jeży, zaskrońców, ropuch, nie spacerują czaple, bociany ani dudki 

Do wszystkiego sie można przyzwyczaić.
  Do wszystkiego sie można przyzwyczaić.

Pozdrawiam
 Pozdrawiam