Tylko kolory mnie oczywiście zawiodły, kwitną wyłącznie na różowo i fioletowo, ale przynajmniej na dwa sposoby: z ciemnym, "żyłkowanym" środkiem i jednolite. Może to w sumie i lepiej, przynajmniej nie mam pstrości za oknem.
 Tylko kolory mnie oczywiście zawiodły, kwitną wyłącznie na różowo i fioletowo, ale przynajmniej na dwa sposoby: z ciemnym, "żyłkowanym" środkiem i jednolite. Może to w sumie i lepiej, przynajmniej nie mam pstrości za oknem.   Jestem rozczarowana jeszcze z jednego powodu, bo moja "petunia typu surfinia" od Plantico wydaje się nie być surfinią, przynajmniej jak do tej pory sterczy zamiast zwisać.
 Jestem rozczarowana jeszcze z jednego powodu, bo moja "petunia typu surfinia" od Plantico wydaje się nie być surfinią, przynajmniej jak do tej pory sterczy zamiast zwisać.   MadiW, Ty też podobno takie wysiałaś, kładą Ci się? Nakupowałam mnóstwo wiszących donic specjalnie na te surfinie, nie mogą mnie zawieść.
 MadiW, Ty też podobno takie wysiałaś, kładą Ci się? Nakupowałam mnóstwo wiszących donic specjalnie na te surfinie, nie mogą mnie zawieść.  

No, no... Ja mam co prawda jeden pokój całkiem zastawiony sadzonkami, głównie bylin, ale miejsce na petunie musi się znaleźć.
 No, no... Ja mam co prawda jeden pokój całkiem zastawiony sadzonkami, głównie bylin, ale miejsce na petunie musi się znaleźć.   Jak dla mnie latem rządzą (jesienią również
 Jak dla mnie latem rządzą (jesienią również