) potrzebują osłony. Na tym zdjęciu widać, dlaczego. Sześcioletni jałowiec marnie poradził sobie z tegorocznym wiosennym wiatrem. Nie mieliśmy przez dwa wieczory prądu, a krzaczek się wygiął
) potrzebują osłony. Na tym zdjęciu widać, dlaczego. Sześcioletni jałowiec marnie poradził sobie z tegorocznym wiosennym wiatrem. Nie mieliśmy przez dwa wieczory prądu, a krzaczek się wygiął 

A wiesz, że mam podobne zdjęcie z "żywopłotem" tujowym...Tylko, że u mnie tych tujek jest chyba coś ok.15. Zdjęcie też oczywiście robił M
 A wiesz, że mam podobne zdjęcie z "żywopłotem" tujowym...Tylko, że u mnie tych tujek jest chyba coś ok.15. Zdjęcie też oczywiście robił M   

Wolę biały ser z solą, a miód na chlebie z masłem. W zasadzie cały mód od brata zjadam sama, bo mężczyźni jakoś nie jedzą
 Wolę biały ser z solą, a miód na chlebie z masłem. W zasadzie cały mód od brata zjadam sama, bo mężczyźni jakoś nie jedzą  
  Wykrzywione wiatrem drzewko jest oczywiście starsze niż wcześniej napisałam-dziesięcioletnie.
 Wykrzywione wiatrem drzewko jest oczywiście starsze niż wcześniej napisałam-dziesięcioletnie. Zmarznięta rodgersja odbiła na nowo.
  Zmarznięta rodgersja odbiła na nowo.

Czosnek złocisty u mnie sieje się jak opętany.Fajne zakupy zrobiłaś , będzie co podziwiać- ja mam Julię Correvon ,kwiaty średniej wielkości i kwitnie bardzo obficie,nie ma z nim problemu .
  Czosnek złocisty u mnie sieje się jak opętany.Fajne zakupy zrobiłaś , będzie co podziwiać- ja mam Julię Correvon ,kwiaty średniej wielkości i kwitnie bardzo obficie,nie ma z nim problemu .

To jemu zawsze zależało na ogrodzie (niektórym niekoniecznie
 To jemu zawsze zależało na ogrodzie (niektórym niekoniecznie  )
) O ile powojników nie złapie uwiąd, będę miała z nich pociechę.
 O ile powojników nie złapie uwiąd, będę miała z nich pociechę.

Powyżej szał floksów na skalniaku. Po prawej pełnik, z tyłu wilczomlecz-zawalidroga.
 Powyżej szał floksów na skalniaku. Po prawej pełnik, z tyłu wilczomlecz-zawalidroga.

Marnie, bo urwałam mu kawał życia myśląc, że to zeschłe pędy
 Marnie, bo urwałam mu kawał życia myśląc, że to zeschłe pędy 

Po to rośnie powojnik, żeby tych piękności nie było widać.
 Po to rośnie powojnik, żeby tych piękności nie było widać. Kupiłam sadzonki w dobrej cenie, ale kosztem wielkości-jakość w porządku. Liczę na przyszły rok
 Kupiłam sadzonki w dobrej cenie, ale kosztem wielkości-jakość w porządku. Liczę na przyszły rok