Ta\k jest,Tadeusz ma rację,ja też latam z dziabkami i plewię chwasty z ziemi kompostowej...i tylko patrzę ,żeby nie powyrywać posianych warzywek
 Ta\k jest,Tadeusz ma rację,ja też latam z dziabkami i plewię chwasty z ziemi kompostowej...i tylko patrzę ,żeby nie powyrywać posianych warzywek  
  Asia

Jesteś chyba gatunkiem hodowcy (roślin towarowych) na wymarciu..
  Jesteś chyba gatunkiem hodowcy (roślin towarowych) na wymarciu..   

Ale busz pomidorów....
 Ale busz pomidorów....  

, nie robię dziur w agrowłókninie. Jeśli mam np. odstęp miedzy rzędami 70 to agrowłóknine tne na paski 70 i najwyżej zacinam boki
 , nie robię dziur w agrowłókninie. Jeśli mam np. odstęp miedzy rzędami 70 to agrowłóknine tne na paski 70 i najwyżej zacinam boki  , wypraktykowałem , że tak najprościej
, wypraktykowałem , że tak najprościej  . W przejściach tez mam agrowłóknine
. W przejściach tez mam agrowłóknine 

Tylko, że one jakoś nie robią się krępe... te pierwsze są dorodniejsze, bo i dorodniejsze były, dlatego poszły w pierwszej kolejności do pojemników.Rusalka pisze:Aga..
może i dobrze że stoją....zaczną nabierać masy i staną się bardziej krępe.
 nawozem
  nawozem   dodałam do tego piach i ziemię z kreciego kopca i taka mieszanka poszła do pojemników. Niczym więcej nie zasilałam, ale polecano mi biohumus. Może spróbuję.
    dodałam do tego piach i ziemię z kreciego kopca i taka mieszanka poszła do pojemników. Niczym więcej nie zasilałam, ale polecano mi biohumus. Może spróbuję.