WITAM CZWARTKOWO .

zaglada znów do okna i jest jakby trochę lepiej . Moze Elusia ma rację co do przysłów ,albo trzeba wypośrodkować . Fakt faktem ,że nas wszystkich już w pięty parzy takie dreptanie z miejsca na miejsce . Nawet domowe zasiewy nie cieszą jak za oknem biało i mrożno . Tutaj znalazłam stronkę o Amarylisach konkretnie jej nie czytałam ,ale sami oceńcie
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=31&t=20475
DANUSIU dlatego ja takich roślin nie kupuję chociaż mi się podobają . Nawet domowego nie mam bo nie mam do nich ręki ani za dużo słoneczka
JOLU ale atak na Wiosenkę ,żeby to tak szło to na pewno byś ją przywołała . Jak już tak długo wytrzymaliśmy to jeszcze te trochę też wytrzymamy

Też mam kupione sadzonki i muszę je trzymać w domu a boję się ,zeby zbytnio się nie wyciągły
ELUŚKO oby te słowa były prawdą . Dziś zapowiadali na weekend odwilż ,ale to sie wszystko okaże . Dziś jest ciutek cieplej niż jeszcze wczoraj
MAJU ,ale zbeształaś naszą wiosenkę a ona niczemu nie winna tylko sobie taki nieodpowiedni nick wybrała

ale za to jej przesłałam buziaki a ona sie już postara przywołać tę prawdziwą wiosnę . Może przywoływanie Tosi również coś pomoże . Tymi kiełbaskami narobiłaś mi jeszcze większej ochoty na wędzarnię aż mi ślinka poleciała a wygladają tak smakowicie .
IGORZE miło Cię znowu widzieć u mnie niestety wszystkich nazw nie mam a szkoda nawet na rabatkach nazwy mi się pozmywały
PAWEŁKU wiem ,ze Twoja małzonka prowadzi takiego typu mądre zapiski . Ciekawe co z nich wynika kiedy należy się spodziewac wiosny
GRAŻYNKO a moze wsadzić ją do donicy a donicę zadołować w ogrodzie . U góry podałam link o uprawie Amarylisa ogrodowego . Moze sie przyda . Niestety z mojego Falka opadają pąki dałam go teraz do innego pokoju tu ma więcej słonka a na północnej stronie chociaż jest cieplejszy pokój to niestety

brak
HELENKO nic nie szkodzi z miłą chęcią to zrobiłam i przy okazji niektóre również podpisałam chociaż nie wszystkie nazwy mam Mam jedną lilię na korytarzu w doniczce ,ale jak się tylko pogoda ustabilizuje to wyciągnę z tej doniczki i wsadzę do ziemi. BASIU jest trochę cieplej niż wczoraj chociaż na to nie wyglada . Pewnie ,że dobro dziołcha i mieszko w cieplejszych stronach niż my