Esteci i łakomczuchy.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ankha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 kwie 2009, o 17:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Esteci i łakomczuchy.

Post »

No dobra, to ja się przyznam bez bicia, że najbardziej w książkach lubię obrazki oglądać :oops:
w albumach malarstwa i rzeźby, ew. inne sztuki piękne :heja ;:138 :;230
Tyle jeszcze do przyswojenia... a i tak głupia umrę
spis wątków -Ankha
Mikroogródek - aktualny
Awatar użytkownika
mirdem
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sty 2010, o 11:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

ankha pisze:No dobra, to ja się przyznam bez bicia, że najbardziej w książkach lubię obrazki oglądać :oops:

A to już zboczenie zawodowe i pewnie podchodzi pod jakiś paragraf :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
mieciak49
1000p
1000p
Od: 13 paź 2010, o 18:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

W Heathcliffie zawsze się kochałam i moje wyobrażenie jego postaci nigdy nie pasowało do filmowych ,mój był zawsze przystojniejszy
Awatar użytkownika
femoris
100p
100p
Od: 15 lis 2010, o 23:31

Post »

mieciak49 pisze:moje wyobrażenie jego postaci nigdy nie pasowało do filmowych ,mój był zawsze przystojniejszy
ja tak mam z niemal wszystkimi adaptacjami filmowymi moich ulubionych książek, bohaterowie zawsze są jacyś tacy nijacy w porównaniu do tych moich wyobrażonych
mamba9991
1000p
1000p
Od: 13 paź 2008, o 19:00

Post »

Mój Heatcliff ładnie pachniał (nawet prosto z obórki), w latach 80 miał biały podkoszulek jak Wham, w 90 nauczył się kopać działkę :D Poza tym miał (w zależności od potrzeby) łódź, samochód i motor. Ach, ten Heatcliff.
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna
mamba9991
1000p
1000p

Post »

mirdem pisze:Och pociągnę jeszcze wątek książkowy mnie nieodmiennie od lat zachwyca " Wzgórze Błękitnego Snu " Igora Newerlego ( na podstawie historii autentycznej ubarwionej literacko oczywiście) o wszystkim co w życiu najważniejsze i o tym jak fortuna kołem się toczy i o życiu zwyczajnym i o śmierci .................... po prostu piękna
To ja tak mam z książką "Kochanek wielkiej niedźwiedzicy" i inne Sergiusza Piaseckiego, a "Zapiski oficera Armii Czerwonej" to w ogóle super.
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Awatar użytkownika
krzysztofkhn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 wrz 2008, o 09:21

Post »

Witajcie !
No, wreszcie jakiś tytuł dla mężczyzn.
Anie przeczytałem dawno temu. Raz i wystarczy.
Serdecznie Pozdrawiam.

Krzysztof Khn.
Siberia
---
Od: 5 lut 2010, o 10:01

Post »

Zapiski oficera Armii Czerwonej super :-) bo i talent pisarza i pomysł świeży, nieprzewałkowany przez rzesze pisarzy.
Polecam też Mantrę czaszki. Hit wszech czasów.
Czy przypadkiem nie ma na forum specjalnego wątku? Może by nas stąd wyciąć i wkleić tam? Mambo, co Ty na to?
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Ja się dziwie Krzysiek, że w ogóle przeczytałeś, no ale rozumiem, trzeba poznać sprawę, żeby móc się o niej wypowiadać (jak np Radio Maryja).
Siberia, nie wiem, czy jest tu książkowy wątek, ale będę szukać wieczorem i - jeśli jest - to ustalimy co wkleić.
Esteci i łakomczuchy
mamba9991
1000p
1000p

Post »

albo Ginger Roberts (nie pamiętam tytułu)

sama siebie cytuję nie z zarozumialstwa, ale wiedziałam, no coś mi się w głowie tłukło, że coś źle dziś napisałam - ROGERS, nie żadna Roberts, no wiedziałam, że źle mi się napisało :wink:
Esteci i łakomczuchy
mamba9991
1000p
1000p

Post »

ankha pisze:No dobra, to ja się przyznam bez bicia, że najbardziej w książkach lubię obrazki oglądać :oops:
Ankha, a ktoś Ci odpisał, że to zboczenie zawodowe, a jaki Ty masz zawód??? Ja kiedyś przepracowałam 6 miesięcy w pracowni ceramicznej, to moje całe "sztukmistrzostwo", ale powiem nieskromnie, że najlepsze stopnie to miałam z zpt (i wuefu :D ) i jak kiedyś zrobienie karmnika, czy łańcucha na choinkę było obowiązkiem, tak teraz to radocha ;:138 ;:138 ;:138 A albumy też oglądam, a jakże, szczególnie Borisa Vallejo.

Te nie okryte pnące hortensje mnie straszą nawet na jawie, bo miałam dziś pierwszy tegoroczny śnieg.
Esteci i łakomczuchy
Awatar użytkownika
krzysztofkhn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 wrz 2008, o 09:21

Post »

Ania, to była całkiem sympatyczna pozycja, ale dalej to już tylko dla dziewczyn.
Zdecydowanie wole literaturę faktu.
Serdecznie Pozdrawiam.

Krzysztof Khn.
mamba9991
1000p
1000p

Post »

A np co? A w ogóle to WITAJ KRZYSIEK, dawno Cię nie było.Literatura faktu, czyli polityka i wojna?
Esteci i łakomczuchy
mamba9991
1000p
1000p

Post »

O rety, ja faktycznie nie na temat piszę. Już się poprawiam i o książkach ciiii
Esteci i łakomczuchy
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Hej hej hej, pojechał?am dziś dołożyć hortensjom jedliny na włókninę (no będę barrdzo smutna, jak znowu nie zakwitną) no i nie wzięłam żadnych rękawic, ledwo teraz ruszam palcami, to na klawiaturze je rozgrzewam. Martwi mnie jśminowiec, bo jesienią po zimowym nawozie dostał nagle wielkich przyrostów, może niepotrzebnie mu sypałam, ale ma też włókninę, może będzie dobrze. Bałam się iść na działkę, ale te 17 dzików było na szczęście gdzie indziej :D Przyszły tylko 2 koty na karmę i tu do moich kotów - i co? i można jeść karmę z tes..o, no nie???? Dwa działkowe kocie grubasy do mnie przyłażą zimą, jeden rudy, drugi Frankenstein pozszywany z łatek, latem moje Dzielne Cejlony (hehe, zagadka - jednak - literacka, to Kubuś, czy Chatka?) gonią nawet psy z ich terenu.
Zielono mam tylko w tunelu, gdzie jest ozimina, ma 2 cm, bo późno siałam i zastygła sobie do wiosny. Pełno śniegu i lodowisko pod nim, a ja się poślizgnęłam na jabłku :;230 , następnej jesieni na pewno wszystko wyzbieram. Dobrze, że bananów nie uprawiam :;230 :;230 :;230 Pozdrawiam :wink:
Esteci i łakomczuchy
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”