Zielone zakątki w moim domu - Ewelina
- gucia
- Przyjaciel Forum 
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewelinko, "hiacyntowy eksperyment", dla mnie super pomysł. Nazwa podobna do powojnika, tylko ten ma kolor fioletowo-purpurowy, a tu pomarańcz, jeszcze takich nie widziałam. Trzymam kciuki.

Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki

Moje wątki
- 
				Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No więc mną targają sprzeczności.... ;) Bo z jednej strony jeździałbym tam codziennie, a z drugiej wiem, że nie powinnam... Tomaszewski ma swój sklep daleko od mojego domku, więc dojeżdżałam tam skuterkiem tylko latem. Teraz wszyscy w domu się cieszą, że już jest za zimno na skuter i przestałam zwozić nowe eksponaty. Ale... i tak zrobiłam dziś zakupy u Tomaszewskiego ;) tylko że przez kogoś   

- 
				Reposit-09
- Ewelina
- Przyjaciel Forum 
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Oj,oj,kari pisze:Wczoraj wkleiłam schlumbergerki w moim wątku, zaraz wrzucę jeszcze moją dziwaczną sansiewerkę
Ewelinko, sprzedawca u Tomaszewskiego doskonale pamięta "tę Panią, co u nas zdjęcia pstrykała" ;)
 Czyli tylko wydawało mi się ,że "pstrykam " niepostrzeżenie... A pan mnie pamięta, bo jestem częstym gościem.
 Czyli tylko wydawało mi się ,że "pstrykam " niepostrzeżenie... A pan mnie pamięta, bo jestem częstym gościem.Aga- co do wizji mieszkania w dżungli i spania w hamaku to nie miałabym nic przeciwko...
 Wnętrze mojego domu powoli zaczyna zresztą przypominać dżunglę, więc kto wie? może niedługo będzie trzeba zacząć wyrzucanie mebli
 Wnętrze mojego domu powoli zaczyna zresztą przypominać dżunglę, więc kto wie? może niedługo będzie trzeba zacząć wyrzucanie mebli  
 Pozwólcie - teraz kilka fotek z innego centrum ( też jestem od niego uzależniona, co więcej zaraziłam już kilka koleżanek...) Wiosną przyciągają mnie tu rośliny ogrodowe, teraz bogaty wybór "doniczkowców".
Ciekawe czy i tu ktoś podpatrzył moje tajne foto- zabiegi?

Od Storczyków nie mogłam oderwać oczu, ale po ostatnim zakupie byłam twarda ! Zresztą wkrótce Święta - trzeba więc zostawić miejsce ( i kasę!) na gwiazdkowe ozdoby i dekoracje.

Sztuczne oczko z kaskadą , rybkami i pięknymi roślinkami wokół też kusi...

Przy tych wiszących Storczykach kręciłam się z pół godziny... CUDNE!!! Cena : ponad 100,- !

Gwiazdy betlejemskie już do nabycia w różnych kolorach, cenach i wielkościach...

Tu kolejna hala- pełna Sagowców , Zamii i drzewek bonsai

A kto ma ochotę może kupić takie oto, wiekowe drzewko oliwne...Swoją drogą ciekawe, czy Kari dałaby radę przewieźć je na swoim skuterku

- 
				Reposit-09
Oooooo.... "Jukka"  Ja też tam pstrykałam fotki "w wielkiej tajemnicy"... No ale to centrum jest już baaaaaaaaaardzo daleko, więc tylko autkiem tam dojeżdżam, nawet nie startuję moim małym skuterkiem, bo by mnie zdmuchnęli z autostrady
 Ja też tam pstrykałam fotki "w wielkiej tajemnicy"... No ale to centrum jest już baaaaaaaaaardzo daleko, więc tylko autkiem tam dojeżdżam, nawet nie startuję moim małym skuterkiem, bo by mnie zdmuchnęli z autostrady 
Ale jak już dotrę, to bez co najmniej dwóch kartonów z kwiatami nigdy nie wychodzę
Ewelinko, co kupiłaś?

Ja też tam pstrykałam fotki "w wielkiej tajemnicy"... No ale to centrum jest już baaaaaaaaaardzo daleko, więc tylko autkiem tam dojeżdżam, nawet nie startuję moim małym skuterkiem, bo by mnie zdmuchnęli z autostrady
Ale jak już dotrę, to bez co najmniej dwóch kartonów z kwiatami nigdy nie wychodzę

Ewelinko, co kupiłaś?

storczyki przepiękne ten wiszący cudo ale jaka cena...oj nic dziwnego ze można tam spędzić tyle czasu na oglądaniu i podziwianiu a jaka pokusa  :P
  storczyki przepiękne ten wiszący cudo ale jaka cena...oj nic dziwnego ze można tam spędzić tyle czasu na oglądaniu i podziwianiu a jaka pokusa  :P