Piękne liliowce od ISMENY .W zeszłym roku też u niej kupowałam liliowce ,a w tym roku iryski . :P
Moniu, dziękuję, bardzo mi miłoMonia68 pisze:Elu, ależ piękne masz begonie![]()
Ja ich chyba nie potrafię uprawiać, zawsze mam mizerne
![]()
Wysłałam pocztę![]()
Pozdrawiam Cię serdecznie![]()
AGNESS - dziękuję za miłe słowaAGNESS pisze:Elu kwiatuszki przepiękne, mnie najbardziej za serducho chwytają begonie, są bajeczne, pięknie obficie Ci kwitną i masz takie różnorodne odmiany- jestem nimi zachwycona
Witaj Jolu, cieszę się, że mnie odwiedziłaśJolantaGraj pisze:Rewelacyjne begonie :PNie sadzę ich ,bo albo mnie nie lubią ,albo kiepska ze mnie ogrodniczka .
![]()
![]()
Piękne liliowce od ISMENY .W zeszłym roku też u niej kupowałam liliowce ,a w tym roku iryski . :P
Witaj Grażynko, cieszę się, że mnie odwiedziłaśkogra pisze:Mnie chyba też nie lubią, bo takich nigdy nie udało mi się wyhodować.
Cud, miód , malina .....jak mówią na takie okazy.
czego im zadajesz, że tak wspaniale rosną?
AGNESS pierożki, to obowiązkowe danie na moim wigilijnym stole. Domownicy zawsze domagają się odpiekanych, na drugi dzień, więc muszę zrobić odpowiednią ilośćAGNESS pisze:Elu zapasy grzybków super, ten rok faktycznie wyjątkowo urodzajnyMam nadzieję, że po deszczach będą jeszcze jakiś czas grzybki, no i niedługo zaczną się zieloneczki- które uwielbiam
![]()
Pierożki pychotka, takie podsmażane na rumiano mmm......