Rybkaa w ogrodzie
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Rybkaa w ogrodzie
ja też przyleciałam obręcz zobaczyć, reklama dźwignią
i jest, i wszystko wiem 
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
-
marzenaF
- 1000p

- Od: 24 sie 2009, o 11:06
No rewelacja ta zaporo-podpora
a cena zupełnie nie zaporowa
czas się udać na zakupy
może coś się trafi przy okazji 
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
miałam dzisiaj okazje poznać Ooasię ,która podarowała mi ładniutkiego pierisa i zrobiłam przymiarkę - myślę,czy dobrze by mu było przy murku śmietnika,który powstaje-chodzi mi aby był odsłoniety od wiatru i miał cienia więcej,gdyz nie chce go stracić jak swojego mizernego
mam też do rozszyfrowania roslinkę od Ooasi-chce poczytać czy woli ona cień czy słońce

mam też do rozszyfrowania roslinkę od Ooasi-chce poczytać czy woli ona cień czy słońce

-
marzenaF
- 1000p

- Od: 24 sie 2009, o 11:06
Języczka woli zdecydowanie bardziej cieniste zakątki
Ładny okaz moja jeszcze maleńka i ślimory się do niej dopadly 
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
dzięki Marzenko
-to fajnie jakby mi pasowała za tym pierisem ale jeszcze jakieś drzewko chce jeszcze tam posadzić-M chce śliwę wisniową-podoba sie mu ta co juz mamy ale ona juz ładnie urosła-ja bym wolała robinie akacjową ale dosyc wysoko szczepioną
a to moje wypociny ostatnie-thuje i dosadzone bukszpanki a przed nimi cebulki czosnków i innych cebulowych i na to kora pójdzie-o włąsnie musze zamówić ,to może jutro podrzucą panowie

a to moje wypociny ostatnie-thuje i dosadzone bukszpanki a przed nimi cebulki czosnków i innych cebulowych i na to kora pójdzie-o włąsnie musze zamówić ,to może jutro podrzucą panowie

- Kasia_Tomek
- 500p

- Od: 23 mar 2010, o 08:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Rybko Ogród masz spory i nieźle się tam uwijasz, bardzo ładnie to wszystko wychodzi.
Takie moje klimaty u Ciebie.
Zazdroszczę Tobie tych dużych drzew uwielbiam takie w ogrodzie. Jest wtedy zachowana równowaga pomiędzy słonecznymi miejscami a cienistymi i można bardzo poszaleć z nasadzeniami.
Widzę, że robisz hostowisko już zapowiada się pięknie.
Takie moje klimaty u Ciebie.
Zazdroszczę Tobie tych dużych drzew uwielbiam takie w ogrodzie. Jest wtedy zachowana równowaga pomiędzy słonecznymi miejscami a cienistymi i można bardzo poszaleć z nasadzeniami.
Widzę, że robisz hostowisko już zapowiada się pięknie.
oj Kasiu uwijam sie jak żółw 100letni
musiałam znaleść dobre cieniste lokum języczce zdobycznej i dla niej przeniosłam 2 berberysy i lilaka, a z pierisem czekam aż skończą panowie fugować klinkier i juz mi nic nie podepczą-dalej walcze z kretem-dzsiaj to juz ostro mu podsypałam karbitu
musiałam znaleść dobre cieniste lokum języczce zdobycznej i dla niej przeniosłam 2 berberysy i lilaka, a z pierisem czekam aż skończą panowie fugować klinkier i juz mi nic nie podepczą-dalej walcze z kretem-dzsiaj to juz ostro mu podsypałam karbitu
Rybko
karbid - szkoda kasy niestety nie pomaga,ja z moimi Ahojkami na razie walczę grożbą- jak dalej będą ryć użyję .....
i jakiś czas będzie spokój...
odpisałam u siebie,ale zapytam korę przywożą ci tak luzem, czy w workach - patrzę na Twoją i całkiem oki wygląda- dałabyś kontakt
na pw
na wiosnę będę musiała kupić jakieś 50 worów...to moze kasę bym ciut zaoszczędziła
no i jeszcze raz napiszę "zazdraszczam" przestrzeni
czy na ten betonowy płot cos za tujami posadzisz???
karbid - szkoda kasy niestety nie pomaga,ja z moimi Ahojkami na razie walczę grożbą- jak dalej będą ryć użyję .....
odpisałam u siebie,ale zapytam korę przywożą ci tak luzem, czy w workach - patrzę na Twoją i całkiem oki wygląda- dałabyś kontakt
na wiosnę będę musiała kupić jakieś 50 worów...to moze kasę bym ciut zaoszczędziła
no i jeszcze raz napiszę "zazdraszczam" przestrzeni
Tess-razi ten betonowy płot prawda?
pierwsza myśl po kupieniu działki to ogrodzić się-i to był błąd-sugerowalismy się że obok szkoła to dzieciaki tak nie będą zaglądać,z drugiej ulica to od hałasu troszke odgrodzi-no i cenowo wyszły 2 strony taniej niż 1 strona siatki na podmurówce-no i wtedy jakoś tak chyba nie mysleliśmy za bardzo zaślepieni perspektywą budowy-nie wiem czy jest sens sadzić coś pnacego za thujami,one i tak z czasem zasłonia płot
a kora w workach-napiszę na pw-a w L.M to opipieli z cena za korę,casto ma o prawie 1 zł drożej a jakby nie było na 70 workach to już robinię akacjową bym mogła kupić
naciągnęłam m na 3 iglaczki w nomi i cebulki
(chyba m po cichu sie modli o zime )

a kora w workach-napiszę na pw-a w L.M to opipieli z cena za korę,casto ma o prawie 1 zł drożej a jakby nie było na 70 workach to już robinię akacjową bym mogła kupić
naciągnęłam m na 3 iglaczki w nomi i cebulki

- tara
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
języczka dodam lubi dużo, dużo wody - mało tego jest taka sprytna, że jeżeli ma sucho to liście klapną ale jak się napiją oczywiście wody to są dalej piękne............
pomysłowe te obręcze tylko czy nie za delikatne, ja wykorzystałam do np. piwonii metalowe obramówki od starych abażurów,
ja tam tez dawałam karbid, wyniosły się ale wróciły to mam łapki, musimy sobie jakoś radzić, pozdrawiam
pomysłowe te obręcze tylko czy nie za delikatne, ja wykorzystałam do np. piwonii metalowe obramówki od starych abażurów,
ja tam tez dawałam karbid, wyniosły się ale wróciły to mam łapki, musimy sobie jakoś radzić, pozdrawiam
Rybko
no uczciwie napiszę....razi, ale widziałam taki płot z tujami, a za nimi posadzony ten winobluszcz pięciocoś tam....pięknie wygląda i teraz tuje mają czerwone tło...
patrząc po wielkości tuj, za 5 lat płotu nie będzie widać....i ogólnie to nie tak długo
a skoro masz szkołę tuż tuż...to moze i dobry pomysł z tym płotem był..
Narcyzy i iglaki super....dobrze,że mój M nie marudzi w kwestii kwiaciorków
no uczciwie napiszę....razi, ale widziałam taki płot z tujami, a za nimi posadzony ten winobluszcz pięciocoś tam....pięknie wygląda i teraz tuje mają czerwone tło...
patrząc po wielkości tuj, za 5 lat płotu nie będzie widać....i ogólnie to nie tak długo
Narcyzy i iglaki super....dobrze,że mój M nie marudzi w kwestii kwiaciorków
witaj Taro-a możesz zdradzic co to za łapki na krety?
Tess-no gdyby nie pilniejsze sprawy to może bym sie skusiła na ten winobluszcz
a na krzaczorki to mój nie marudzi za bardzo tylko sie martwi czy nie za dużo kupuję na zapas-to znaczy czy zdążę przed zima wszystko posadzic-ale dzisiaj posadziłam znów parę roslinek więc ubywają po malutku-reszta czeka na skończenie ogrodzenia frontowego
dzwonki i rozwar jak tylko wsadziłam do gruntu to od razu pieknie rozkwitły ,a róże tez ładnie sie otworzyły po tych ciepłych dniach

Tess-no gdyby nie pilniejsze sprawy to może bym sie skusiła na ten winobluszcz
dzwonki i rozwar jak tylko wsadziłam do gruntu to od razu pieknie rozkwitły ,a róże tez ładnie sie otworzyły po tych ciepłych dniach

- mirdem
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 sty 2010, o 11:55
Rybko ja za różami nie przepadam ale ta na pierwszym zdjęciu jest piękna , a jak mnie ruszyła róża to juz coś
A Twój rozwar to w rzeczywistości taki niebieski , jezeli tak to śliczny.
A Twój rozwar to w rzeczywistości taki niebieski , jezeli tak to śliczny.
Pozdrawiam Mirka
Ogródkowy galimatias - aktualny
Ogródkowy galimatias - aktualny
Mirdem-rozwar i dzwonek w rzeczywistości są pieknie fioletowe ale za to pierwsza róża to oryginalny kolor-moja mama dosyć długo wczoraj nad nią stała i sie zachwycała,wołała tatę i koniecznie musi ja mieć--a że jedzie niedługo w rejon szkółki to wracając kupi 
odkryłam dzisiaj coś takiego na ...kurcze wyleciało mi z głowy-myślę,że to jakieś choróbsko groźne-co mi poradzicie?
a dla ukojenia oka dzwoneczki

a i jeszcze pytanie -wklejam teraz fotki robione cyrówką,która okazało sie ,ze jednak działa i fotki nie wklejaja sie juz obok siebie-czy mam zmniejszyc rozmiar w imageshacku?
a dla ukojenia oka dzwoneczki

a i jeszcze pytanie -wklejam teraz fotki robione cyrówką,która okazało sie ,ze jednak działa i fotki nie wklejaja sie juz obok siebie-czy mam zmniejszyc rozmiar w imageshacku?Re: Rybkaa w ogrodzie
już wiem -roślinka to trzmielina ale co to za guzy ja zaatakowały?-na razie szukam bezskutecznie