Kochani wszystkim bardzo dziękuję za odwiedziny
Grażynko ależ oczywiście

A zapach z dnia na dzień jest na prawdę coraz mocniejszy, dziś już pachnie bardzo, ale to bardzo mocną herbatą .... cytrusową

zapach jest coraz bardziej przyjemny
Ewelinko bardzo się cieszę z tego dendrobium i chętnie porównam je z Twoim, lecz niestety nie znalazłam u Ciebie w wątku jego zdjęcia

Teraz czekam na dendrobium thyrsiflorum i dla niego zarezerwowany jest jeden koszyczek, a jeden pozostaje na razie pusty

Ach

i jeszcze z wymiany powinnam mieć w tym tygodniu dendrobium loddigesii, jednakże to na razie będzie maluch. Bardzo mi się spodobały dendrobia, a ponieważ zauważyłam, że im się chyba u mnie podoba (na razie tylko d. farmerii, d. nobile, d. aberrans), to tym chętniej będę je u siebie mieć.
Te dendrobia o których piszesz (Dendrobium crystalliunum, Dendrobium aphyllum) będą pewnie następne w kolejce, ale muszę zobaczyć jak się będzie u mnie czuł d. loddigesii, ponieważ z tego co wyczytałam mają podobne wymagania uprawowe. Bardzo mnie także kuszą: d. cuthbertsonii w wersji orange i bicolor
Dusiu mam wielką nadzieję, że moja taka kapryśna nie będzie, ale u mnie stoi w akwarium.
Justynko Aniu Asiu Celinko Kaju dziękuję